Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Για άλλη μια φορά πέφτουν σοβάδες. Τι άλλο περιμένει η δημοτική αρχή;

 Η αδιαφορία του δήμου Αθηναίων για τα σχολικά κτίρια είναι τραγική. Επανάληψη του ίδιου σκηνικού για άλλη μια φορά. Σοβάδες έπεσαν στο εσωτερικό του 36ου δημοτικού σχολείου Αθηνών εν ώρα λειτουργίας του σχολείου. 

Τραγικές καταστάσεις. Αιτήματα, φωτογραφίες, συναντήσεις, ενημέρωση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών και φορέων και δουλειά καμία. Εμπαιγμός από όλους τους αρμόδιους. Τελευταία φορά που ενημερώθηκε η διεύθυνση κτιριακών υποδομών ήταν την προηγούμενη εβδομάδα. Η απάντηση εμπεριείχε τουλάχιστον θράσος, αφού για πολλοστή φορά λάβαμε copy paste τα ονόματα όσων είναι υπεύθυνοι για το κτίριο. Δουλειά καμία! 

Τι περιμένει τελικά ο δήμος; Περιμένει πότε θα πάρει κάποιον/α το ασθενοφόρο;

Αυτή τη φορά έπεσαν σοβάδες χωρίς να χτυπήσουν τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό καθαριότητας. Είμαστε και πάλι τυχεροί. Όπως τυχεροί ήμασταν όταν έπεσε κομμάτι του μπαλκονιού, τυχεροί ήμασταν όταν πλημμύρισε το σχολείο, τυχεροί είμαστε όταν τα παράθυρα στηρίζονται με μολύβια, τυχεροί είμαστε που οι ξύλινες πόρτες δεν έχουν ακόμα πέσει ενώ λόγω παλαιότητας δεν υπάρχουν καν ανταλλακτικά να επισκευαστούν, τυχεροί είμαστε που ζούμε τελικά;;;;;;

Πρόκειται πια για εγκληματική αμέλεια

Απαιτούμε την άμεση συνολική επισκευή του σχολείου





ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 36ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ