Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΡΙΟ, 5/3. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αγαπητοί γονείς,

'Εχετε ήδη προμηθευτεί από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων τα εισιτήριά σας για την αυριανή παράσταση (Κυριακή, 5/3) "Είμαστε Πάτσι". Η παράσταση ξεκινά στις 11.30πμ και καλό θα είναι να βρισκόμαστε εκεί τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα. 

Το Σύγχρονο Θέατρο βρίσκεται στην οδό Ευμολπιδών 45, στον Κεραμεικό. 

Μπορείτε να φτάσετε εκεί με το μετρό, να κατεβείτε στη στάση Κεραμεικός και να περπατήσετε 3-4 λεπτά ή και με τα λεωφορεία 813 και 856 από τη στάση Ρεξ και να κατεβείτε σε 7 και 5 στάσεις αντίστοιχα (στην Ιερά Οδό).

Κάποιοι γονείς έχουν δώσει ραντεβού 10.30πμ στην πλατεία Εξαρχείων για να έρθουν με τα πόδια (27 λεπτά απόσταση).

Εξαιτίας των τραγικών γεγονότων στα Τέμπη αύριο υπάρχει απεργία και στο μετρό, αλλά θα κυκλοφορούν συρμοί για τη διευκόλυνση του κόσμου από και προς την κινητοποίηση στο Σύνταγμα, 11π.μ. Σίγουρα ο κόσμος θα είναι πολύς και οι δρόμοι πιθανά να είναι κλειστοί σε διάφορα σημεία, οπότε καλό είναι να ξεκινήσετε λίγο νωρίτερα όσοι/ες χρησιμοποιήσετε μέσα υπέργεια (λεωφορείο, αυτοκίνητο, ταξί).

Και η Ομοσπονδία Γονέων καλεί στην αυριανή κινητοποίηση, 11πμ στο Σύνταγμα, η οποία σίγουρα θα κρατήσει αρκετή ώρα οπότε μετά το θέατρο μπορεί και να την προλάβουμε. Όσοι/ες δεν πάμε θέατρο βρισκόμαστε στις 11πμ στο Σύνταγμα.

Να είμαστε καλά!