Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

ΣΑΒΒΑΤΟ, 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ PARTY

Αγαπητοί γονείς,


Το Σάββατο, 9 Μαρτίου, 6μ.μ. έχουμε αποκριάτικο party! Για να οργανωθεί αυτό είναι απαραίτητη η συμμετοχή  όλων μας και όχι μόνο των γονιών του Δ.Σ.  Θα υπάρξει φαγητό και χυμοί/αναψυκτικά για τα παιδιά, κρασί για τους ενήλικες. Επίσης, και φέτος θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά. 

Παρακάτω αναφέρουμε τις εργασίες του πάρτι και καλό είναι να δηλωθούν συμμετοχές με mail ή τηλεφωνικά σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ.

*Τα παιδιά συνοδεύονται και δε μένουν μόνα στο σχολείο! 

Άλλωστε το πάρτι είναι για όλους/ες μας.

Εργασίες πριν το πάρτι:

1. Συλλογή προσφορών από επιχειρήσεις για τη λαχειοφόρο αγορά. Τα πάντα μπορούν να γίνουν δώρα! Κοσμήματα, υπηρεσίες ομορφιάς, δωροεπιταγές από κρεοπωλεία και μανάβικα, προσφορές από σχολές μουσικής και αθλητισμού, ταξίδια, βιβλία, εισιτήρια θεάτρου και συναυλιών, γεύματα σε εστιατόρια, ποτά και καφέδες σε μαγαζιά, ό,τι φανταστείτε. Υπάρχει "εξουσιοδότηση" από τον Σύλλογο που αναφέρει και τον αριθμό του καταστατικού σε περίπτωση που κάποιοι/ες επιχειρηματίες σας το ζητήσουν. Θα την έχουμε από Τετάρτη πρωί στο σχολείο.Σας στέλνουμε ενδεικτικά την περσινή λίστα μαγαζιών που είχαν προσφέρει δώρα για να πάρετε μια ιδέα.

https://sg36.blogspot.com/search/label/%CE%91%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82%202023

Επικοινωνήστε μαζί μας, γραπτά, τηλεφωνικά ή δια ζώσης ώστε να σημειωθούν τα δώρα που θα βρείτε και να φτιαχτεί λίστα.

Εργασίες την ημέρα του πάρτι:

1. Ετοιμασία  σχολείου ώστε να υπάρχει ασφάλεια και οριοθέτηση του χώρου που θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Το Σάββατο εκείνο δε θα γίνουν δραστηριότητες, αλλά οι γονείς που είχαν βάρδια έρχονται 5.30μ.μ. Θα έχουν εποπτεία της εισόδου και θα βοηθήσουν και στο στήσιμο του χώρου. 

2. Προετοιμασία μερίδων φαγητού και σερβιρίσματος. Κάποιοι γονείς θα αναλάβουν χρέη στην "κουζίνα". Ο σύλλογος θα αγοράσει σουβλάκια (χοιρινά+κοτόπουλα), καθώς και φαλάφελ για όσους/ες δεν τρώνε κρέας. Παρακάτω θα δείτε τι φέρνει κάθε τάξη. Θα ετοιμάζονται πιάτα, που θα πωλούνται (3ευρώ/πιάτο). Οι χυμοί στα παιδιά θα είναι δωρεάν, το κρασί για τους γονείς 1ευρώ/ποτήρι. (4-5 άτομα, οι οποίοι έρχονται στις 5.30μ.μ.).

3. Τεχνικοί ήχου. Θα υπάρξει playlist, θα χρησιμοποιήσουμε την υπάρχουσα μικροφωνική. (1-2 άτομα στις 5.30μ.μ.).

4. Επιτήρηση μεγάλης αίθουσας και εξωτερικού χώρου σχολείου για να αποτρέψουμε πιθανά ατυχήματα. (3 άτομα)

5. Καθαρισμός σχολείου στο τέλος του πάρτι. Θα βοηθήσουμε όλοι και όλες. Υπολογίζουμε το πάρτι να τελειώσει γύρω στις 9μ.μ.

Για τις προμήθειες:

Την ημέρα του πάρτι ανά τάξη φέρνουμε τα εξής:

Α - Β δημοτικού : σαλατικά (αγγουρια, τομάτες, καρότα κ.λ.π.) 

Γ- Δ δημοτικού: χυμούς συσκευασμένους.

Ε-Στ δημοτικού: πιτάκια (τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, λουκανικοπιτάκια κ.λπ.)


Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να υπάρχει επάρκεια, καθώς και να μοιραστούμε όλοι/ες τις δουλειές.


Παιδιά και γονείς μπορούμε να ντυθούμε ό,τι και όπως θέλουμε. 

Φροντίζουμε, όμως, να μην υπάρχουν ρόπαλα και άλλα αποκριάτικα είδη που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα. 

Θα έχουμε πολλές σερπαντίνες. Σας παρακαλούμε μη φέρετε αφρούς γιατί υπάρχει κόσμος που έχει αλλεργίες, όπως επίσης και χαρτοπόλεμο γιατί δεν καθαρίζει! 


Θα βγει αφίσα, θα υπάρξει ενημέρωση των παιδιών για να επιλέξουν μέρος της μουσικής.

Το πάρτι θα έχει παιχνιδιάρικες δραστηριότητες και face painting.




Τηλέφωνα επικοινωνίας: Χρυσούλα -6976439775, Θεοδώρα -6989929852,  Άγγελη - 6987337379, Boyka -6981231669,  Katrin -6942992810, Αγγελική -6942089602.