Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Πρακτικά Δ.Σ Νοεμβρίου 2023

 Το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023, στις 5.00 μμ, πραγματοποιήθηκε, στο χώρο του σχολείου, η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

Παρούσες εκ μέρους του Δ.Σ. ήταν οι: Χρυσούλα Παπαγεωργίου, Θεοδώρα Αγγελοπούλου, Άγγελη Ανδρικοπούλου, Katrin Kretschmer, Αγγελική Βαλσαμάκη, Μυρτώ Λαζαρίδου, καθώς και γονείς του σχολείου. Απουσίαζε δικαιολογημένα η Boyka Boneva.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και συναποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

1. Κτιριακά

- Η πρόεδρος της Ένωσης γονέων της 1ης δημοτικής ενότητας και πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων του σχολείου μας, Χρυσούλα Παπαγεωργίου,  παρευρέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, καθώς και εκπρόσωποι από όλες τις Ενώσεις γονέων του δήμου.  Κατά την παρέμβασή της ειπώθηκαν ξανά τα θέματα του σχολείου μας καθώς και όλων των σχολείων της κοινότητας.

- Οι νέες κουρτίνες τοποθετούνται άμεσα. Γονείς του σχολείου μας βοήθησαν στην αποξήλωση των παλιών κουρτινόξυλων και την τοποθέτηση νέων.

- Η σχολική επιτροπή ενέκρινε προσφορά για την κατασκευή ντουλαπιών

2. Φυτά στα παρτέρια του σχολείου

Έχει γίνει επικοινωνία με φυτώριο της γειτονιάς προκειμένου να μας βοηθήσουν στην τοποθέτηση των φυτών και την εγκατάσταση των ποτιστικών. Τα φυτά θα αγοραστούν με χρήματα του Συλλόγου, καθώς και θα πληρωθούν τα εργατικά γα την τοποθέτησή τους. Το χώμα και το ποτιστικό μηχάνημα παρέχονται από γονείς του σχολείου μας.

3. Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις - bazaar

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του σχολείου μας, θα πραγματοποιηθεί φέτος την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο χώρο του σχολείου. Θα ετοιμαστεί και θα αποσταλεί σύντομα ανακοίνωση με τις σχετικές λεπτομέρειες.

4. Γενική Συνέλευση - διάφορα

α. Να προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου το αργότερο μέχρι το Φεβρουάριο. Θα αποσταλεί σχετικό κάλεσμα στους γονείς

β. Το Σεμινάριο Α’ Βοηθειών που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου από την ΑΔΥΕ, είχε πολύ θετική ανταπόκριση. Θα διερευνηθεί αν υπάρχει ενδιαφέρον να πραγματοποιηθεί και δεύτερος κύκλος