Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Στις 25 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, τα παιδιά θα φωτογραφηθούν ανά τμήμα μαζί με τον/τη δάσκαλο/α τους. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές το κόστος θα καλυφθεί από το ταμείο του  Συλλόγου. Προαιρετικά, με την παραλαβή της φωτογραφίας μπορείτε να δώσετε 50 λεπτά. (Το ηλεκτρονικό αρχείο θα είναι στη διάθεσή μας για επιπλέον εκτυπώσεις αν χρειαστείτε). Σε περίπτωση που κάποιος γονιός δεν επιθυμεί να φωτογραφηθεί το παιδί του, παρακαλούμε να μας το δηλώσει γραπτά μέχρι και τις 24/5.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το Σάββατο, 20/5, δε θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες γιατί το σχολείο είναι εκλογικό κέντρο και θα παραμείνει κλειστό. Σας θυμίζουμε ότι δε γίνονται μαθήματα Παρασκευή, 19/5 και Δευτέρα, 22/5. Οι εκπαιδευτές/τριες των δραστηριοτήτων επιθυμούν να γίνουν κανονικά οι δραστηριότητες στις 3/6 διότι είναι και η τελευταία συνάντηση πριν τη γιορτή στις 10/6. Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε. Οι υποχρεώσεις πληρωμής λήγουν τον Μάη. 

ΕΚΔΡΟΜΗ

Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και τον συνολικό αριθμό ατόμων για την εκδρομή προκειμένου τέλος της εβδομάδας να γίνει η κράτηση των λεωφορείων.