Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας θα οργανώσει μονοήμερη εκδρομή για γονείς και παιδιά την Κυριακή, 11 Ιουνίου, στο προστατευόμενο δάσος του Σχινιά, για μπάνιο και πικ νικ.

Στις 8.30 θα αναχωρήσουμε από τη Λ. Αλεξάνδρας στο ύψος του αγάλματος της Αθηνάς – Πεδίο του Άρεως. Από την παραλία θα φύγουμε 16.45. Διαλέξαμε τον συγκεκριμένο προορισμό για να έχει σκιά και αρκετό χώρο, να είναι η θάλασσα σχετικά ασφαλής-ρηχή για πολλά παιδιά, να είναι ένας σχετικά κοντινός προορισμός με όσο το δυνατόν πιο μικρό κόστος. Επειδή δε θα υπάρχει επίσκεψη σε μαγαζιά ή ταβέρνες  θα πρέπει να έχουμε μαζί μας τρόφιμα και ποτά. Μην ξεχάσετε μαγιό-καπέλα-αντηλιακά-ομπρέλες κ.λπ.

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από έναν τουλάχιστον ενήλικα, ο οποίος θα αναλάβει και την επίβλεψή τους. Φυσικά, στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν και φίλοι μας ή εκπαιδευτικοί, με ή χωρίς τα παιδιά τους. Η κατανομή στα πούλμαν θα γίνει (στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν) με βάση τις τάξεις των παιδιών. Αν συμμετέχουν αδέρφια από διαφορετικές τάξεις, παρακαλούμε να δηλώσετε σε ποιας τάξης το πούλμαν επιθυμείτε να επιβιβαστείτε (εκτός αν συνοδεύουν και οι δύο γονείς και επιθυμούν να χωριστούν στα πούλμαν).

Το κόστος των πούλμαν θα καλυφθεί κατά ένα μέρος από το ταμείο του συλλόγου γονέων (2 €/άτομο) και κατά το υπόλοιπο από τους συμμετέχοντες με 6 € ανά άτομο. Εάν κάποιος/α θεωρεί δύσκολη τη συμμετοχή του με αυτό το κόστος, ας επικοινωνήσει με τα μέλη του συλλόγου Βαλσαμάκη Αγγελική: 6942089602 και Παπαγεωργίου Χρυσούλα: 6976439775 .

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση και να την επιστρέψουν στο σχολείο το αργότερο έως την Παρασκευή 19 Μαΐου  μαζί με το ποσό της συνδρομής.

Οι αιτήσεις συμμετοχής, μαζί με τα χρήματα θα παραλαμβάνονται από τις 8:00 έως τις 8:15 κάθε πρωί ή στο σχόλασμα 1:15 στην είσοδο του σχολείου από μέλη του Συλλόγου Γονέων.


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΙΟΥ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ:………………………………………………………………..

ΟΝΟΜΑΤΩΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ/-ΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΗ:                                                            1…………………………………………………………………………………………………………

2……………………………………………………………………………………………………………

3………………………………………………………….………………………………………………

Επιπλέον συμμετέχοντες: ………………………………………………………………………………………

ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΟΜΩΝ: ………………..

Τηλέφωνο επικοινωνίας:…………………………

 e-mail:………………………………………………………. 


Νέος Σύλλογος Γονέων 36ου δημοτικού σχολείου Αθηνών