Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2022

 Αγαπητοί γονείς, μαθητές και μαθήτριες του 36ου δημοτικού σχολείου Αθηνών,

 Η γιορτή της Αποκριάς είναι μια αφορμή για χαρά και ξεφάντωμα. Στο σχολείο μας κάθε χρόνο διοργανώναμε πάρτι στην αίθουσα εκδηλώσεων για όλους και όλες μας με φαγητό, μουσική και χορό, ενώ η διοργάνωση λαχειοφόρου αγοράς με δώρα και προσφορές από όλη τη γειτονιά και όχι μόνο, ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία. Δυστυχώς ούτε φέτος έχουμε τη δυνατότητα να το επαναλάβουμε. 

Παρόλα αυτά, και με αφορμή τη διοργάνωση του αυτοοργανωμένου καρναβαλιού Εξαρχείων, σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να κάνουμε εκεί κάποια πράγματα για τα παιδιά. Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο, 26/2, από τις 2μ.μ. και μετά σας καλούμε στον λόφο Στρέφη να έρθετε με τα παιδιά σας, να συμμετέχουμε στο κυνήγι θησαυρού και τις υπόλοιπες δραστηριότητες, να παίξουμε και να χαρούμε στον ανοιχτό, δημόσιο χώρο. Θα ακολουθήσει καρναβαλική πορεία που θα ξεκινήσει από την πλ. Εξαρχείων. 



Παιδιά, 

Στην είσοδο του σχολείου θα υπάρχει ένας μουσικός κουμπαράς. Γράψτε σε ένα χαρτί το τραγούδι που θα θέλατε να ακούσετε το Σάββατο, 26/2, ενώ θα παίζετε στον Στρέφη και ρίξτε το εκεί. Σας παρακαλούμε πολύ το τραγούδι αυτό να μην προσβάλει και υποτιμά ανθρώπους εξαιτίας της καταγωγής τους, της εμφάνισής τους, των επιλογών τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ