Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ευχαριστίες-Εγκαίνια

Ο Νέος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 36ου Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με το σχολείο και τη διευθύντρια κα Ντόνα Θεοπούλα ανέλαβε να επισκευάσει και να αναβαθμίσει το σύστημα ήχου και προβολών του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Φάνη Ευστρατίου (Το Δέντρο του Καφέ) για τη ευγενική δωρεά του προτζέκτορα, την αμέριστη βοήθεια και συμπράστασή του μέχρι την περάτωση του έργου.
Επίσης ευχαριστούμε τον κ.Σιδέρη (και τον συνεργάτη του) που εργάστηκε με θέρμη και βοήθησε να επισκευαστεί ότι γινόταν ώστε να έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Θερμές ευχαριστίες στα μέλη του συλλόγου μας Φαίδωνα Βελεγρίνο και Χάρη Πουρνιά που χωρίς την εθελοντική εργασία τους η ολοκλήρωση του έργου θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.
Τέλος ευχαριστούμε την Διευθύντρια κα Ντόνα Θεοπούλα για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.
Ελπίζουμε το σύστημα ήχου και προβολών του σχολείου μας να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά μας να μάθουν και να ψυχαγωγηθούν μέσω προβολών, εκδηλώσεων κ.α.

Στα πλαίσια των εγκαινίων του συστήματος προβολών σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε στην προβολή της ταινίας “Κινούμενο Κάστρο” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου στο χώρο του σχολείου στις 6:00μμ.