Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς
Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος θα οργανώσει μονοήμερη εκδρομή για γονείς και παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου την Κυριακή 3 Ιουνίου στην παραλία Πούντα Ζέζα του Λαυρίου για μπάνιο και περίπατο. 


Ώρα αναχώρησης: 9:30 πμ. Τα πούλμαν θα μας περιμένουν στο Μουσείο. Θα επιστρέψουμε το αργότερο στις 8 το απόγευμα της Κυριακής. 
Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από έναν τουλάχιστον ενήλικα, ο οποίος θα αναλάβει και την επίβλεψή τους. Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν και φίλοι μας ή δάσκαλοι-νηπιαγωγοί των σχολείων μας, με ή χωρίς τα παιδιά τους. Η κατανομή στα πούλμαν θα γίνει (στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν) με βάση τις τάξεις των παιδιών. Αν συμμετέχουν αδέρφια από διαφορετικές τάξεις, παρακαλούμε να δηλώσετε σε ποιας τάξης το πούλμαν επιθυμείτε να επιβιβαστείτε (εκτός αν συνοδεύουν και οι δύο γονείς και επιθυμούν να χωριστούν στα πούλμαν).
Επειδή δεν θα υπάρχει επίσκεψη σε μαγαζιά ή ταβέρνες  οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τρόφιμα και ποτά. Καντίνες και μπαρ για επιπλέον προμήθειες υπάρχουν στην παραλία. Μην ξεχάσετε μαγιό-καπέλα-αντιηλιακά-ομπρέλες κλπ.
Το κόστος των πούλμαν (310€ για κάθε πενηντάρι πούλμαν) θα καλυφθεί από τους συμμετέχοντες με 6€ ανά άτομο. Τυχόν υπέρβαση του κόστους, θα καλυφθεί από το ταμείο του συλλόγου. Εάν κάποιος θεωρεί δύσκολη τη συμμετοχή του για οικονομικούς λόγους, ας επικοινωνήσει με την πρόεδρο του συλλόγου.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που θα παραλάβουν από τα παιδιά τους και να την επιστρέψουν στο σχολείο το αργότερο έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΙΟΥ, μαζί με το ποσό της συνδρομής.
Αιτήσεις χωρίς χρήματα ή χωρίς υπογραφή δεν θα γίνουν δεκτές.

Οι αιτήσεις συμμετοχής, μαζί με τα χρήματα θα παραλαμβάνονται από τις 8:00 έως τις 8:30 κάθε πρωί στην είσοδο του σχολείου από τις Ειρήνη Βαλιάκα, Γιούλη Στάμου και Ειρήνη Τσέβη.