Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ!


Σας ενημερώνουμε ότι από αυτό το Σάββατο 17 Οκτωβρίου ξεκινάει και ο χορός στο σχολείοΤο πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων του συλλόγου μας διαμορφώνεται λοιπόν ως εξής:


1. Εικαστικά
Ώρα 15:00 - 16:30, στο σχολείο, με την εικαστικό Μαρίνα Τανταρούδα. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους Μπλοκ ακουαρέλας μεγέθους Α3, μπογιές που προτιμούν (ξυλομπογιές ή μαρκαδόρους ή τέμπερες ή κηρομπογιές), μολύβι, γόμα, ξύστρα.


2. Θεατρικό παιχνίδι
Ώρα 16:30 – 18:00 στο σχολείο με την ηθοποιό Βάσια Χρήστου. Τα παιδιά πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.


3. Μοντέρνος χορός
Ώρα 18:00 – 19:00 στο σχολείο με δάσκαλο τον Ανδρέα Καρβουνίδη
(οι παραπάνω δραστηριότητες και οι/ο εκπαιδεύτριες/ής έχουν την έγκριση του σχολικού συμβούλου)
4. Γιόγκα για γονείς
Ώρα 17:30 - 19:00, στον Πολιτιστικό σύλλογο Yoga Shala Εξαρχείων, Ζωσιμάδων 2 & Ερεσού. Μηνιαία εισφορά στο σύλλογο: 8€
Η άσκηση γίνεται χωρίς παπούτσια ή κάλτσες, με άνετα ρούχα που επιτρέπουν να φαίνονται τα γόνατα & οι αγκώνες. Θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 4 ώρες από ένα κανονικό γεύμα, ή 2 ώρες από ένα ελαφρύ γεύμα.


5. Γιόγκα για παιδιά
Ώρα 19:15- 20:05, στον Πολιτιστικό σύλλογο Yoga Shala Εξαρχείων, Ζωσιμάδων 2 & Ερεσού. Μηνιαία εισφορά στο σύλλογο: 5€
Η άσκηση γίνεται χωρίς παπούτσια ή κάλτσες, με άνετα ρούχα που επιτρέπουν να φαίνονται τα γόνατα & οι αγκώνες. Θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 4 ώρες από ένα κανονικό γεύμα, ή 2 ώρες από ένα ελαφρύ γεύμα.


6. Ρομποτική για παιδιά 7-10 ετών
Ώρα 9:00 – 12:00, στην αίθουσα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Πανεπιστημίου 17, 3ος όροφος (Aegean College). Διάρκεια προγράμματος 24 ώρες (Σάββατο 10 Οκτωβρίου – Σάββατο 28 Νοεμβρίου). Κόστος συμμετοχής 100€ σε τρεις δόσεις.

Σχετικά με το σκάκι, χρειαζόμαστε ακόμα τέσσερις τουλάχιστον συμμετοχές παιδιών για να ξεκινήσουμε, ενώ αν υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται ακόμα για εκμάθηση κιθάρας και πλήκτρων στο σχολείο, ας επικοινωνήσουν με την πρόεδρο του συλλόγου.

Οι συμμετοχές επιπλέον παιδιών στις παραπάνω δραστηριότητες είναι ανοιχτές για όλο τον Οκτώβριο.
Παρακαλούνται οι γονείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή των παιδιών τους σε κάποιες δραστηριότητες, αλλά δεν επιθυμούν τελικά να συμμετέχουν, να ενημερώσουν την πρόεδρο του συλλόγου.