Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Κυριακή 25 Οκτωβρίου: Παράσταση Καραγκιόζη με προσφορά για το Σύλλογό μας

Αγαπητοί/ές γονείς
Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από το Θέατρο Κνωσός, το οποίο συνοδευόταν με προσφορά για  το σύλλογό μας:

Θέατρο Κνωσός – Περίοδος 2015-2016


«O ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟN ΜΠΕΡΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ»

Με το Ελληνικό λαϊκό θέατρο σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου & τον Τάκη Βαμβακίδη


Το Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου και ο επί 22 χρόνια εμψυχωτής του ρόλου του Καραγκιόζη, Τάκης Βαμβακίδης, παρουσιάζουν μια μοναδική παράσταση που παντρεύει τη μαγεία του μπερντέ με τη θεατρική σκηνή!

Με καρδιά τον καραγκιοζοπαίχτη Μιχάλη Ταυλάτο, αλλά και με τον Τάκη Βαμβακίδη που εμφανίζεται ζωντανά στην σκηνή ως Καραγκιόζης, η παράσταση διασκεδάζει, συγκινεί και συνεχίζει την παράδοση του θεάτρου σκιών με έναν μοναδικό τρόπο.

Μετά το τέλος της παράστασης ακολουθεί διαδραστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, με τον Τάκη Βαμβακίδη ως Καραγκιόζη, μέσα από το οποίο τα παιδιά μαθαίνουν για την ιστορία του θεάτρου σκιών και την πορεία του στον χρόνο, καθώς και για την τέχνη του καραγκιοζοπαίχτη, ενώ κατασκευάζουν, με την καθοδήγησή του, μια φιγούρα θεάτρου σκιών, την οποία και κρατούν ως ενθύμιο από την παράσταση.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 12 και στις 3 το μεσημέρι «Ο Καραγκιόζης και το έπος του ‘40» στο θέατρο Κνωσός (Πατησίων 195 & Κνωσού 11). Η τιμή εισιτηρίου θα είναι 6 ευρώ και θα υπάρχει μειωμένο εισιτήριο για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι, ανάπηροι, συνταξιούχοι).

Γνωρίζοντας την πολύπλευρη δραστηριότητά σας και τη μέριμνά σας να προσφέρετε πολιτιστικές ανάσες στα μέλη του συλλόγου σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ειδική μειωμένη τιμή εισιτηρίου για τα μέλη του συλλόγου σας,  που ανέρχεται στην έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου μας, δηλαδή 3 ευρώ/άτομο για να παρακολουθήσετε την παράστασή μας.
Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ2
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: Tηλέφωνα 2121050020 & 2108677070.
Ιστοσελίδες: www.karagiozis.net.gr 

Το κουπόνι της προσφοράς θα μοιραστεί σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στο σχολείο και θα πρέπει να δοθεί στο ταμείο του θεάτρου για να λάβετε την έκπτωση.

Καλή διασκέδαση!