Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Φωτισμός ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ και λόφου Στρέφη.

 Αθήνα, 22/04/24


Προς:

Αντιδήμαρχο Πρασίνου, κ. Αποστολόπουλο Γιώργο

Πρόεδρο ΟΠΑΝΔΑ, κ. Ζωντήρου Ελένη


Θέμα: Φωτισμός ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ και λόφου Στρέφη.


Αξιότιμε κ. Αντιδήμαρχε,

Αξιότιμη κ. Πρόεδρε,


Επανερχόμαστε με νέα επιστολή σχετικά με ζητήματα που υπάρχουν στον λόφο του Στρέφη. Σε συνάντησή μας στο γραφείο της Προέδρου του ΟΠΑΝΔΑ, η οποία και έγινε βάσει αιτήματός μας για ίδρυση σχολικής, δημοτικής βιβλιοθήκης στον λόφοΣτρέφη, είχαμε συζητήσει και ζητήματα που αφορούσαν την παιδική χαρά, το γήπεδο μπάσκετ, καθώς και τον φωτισμό του λόφου.

Η παιδική χαρά ολοκληρώθηκε και επιτέλους, μετά από πάρα πολλά χρόνια, υπάρχει μια βιώσιμη παιδική χαρά στην περιοχή των Εξαρχείων.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ. Ενώ φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην περίφραξης, με τον τάπητα δεν έχει γίνει κάτι, ενώ το χειρότερο όλων είναι ότι δεν έχει αποκατασταθεί ο φωτισμός.

Ο καιρός έχει φτιάξει, ο λόφος αποκτά ξανά ζωντάνια μετά την αποχώρηση του εργολάβου και της αστυνομίας, αλλά ο μόνος φωτισμός που υπάρχει είναι από τα φώτα που τοποθέτησε η Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη με δικά της έξοδα και κόπο. Το γήπεδο βρίσκεται στο σκοτάδι. Αυτό δεν το κάνει φιλικό προς τον κόσμο της γειτονιάς, τα παιδιά και εμάς τους γονείς τους που θέλουμε να το χρησιμοποιούμε.

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης του φωτισμού στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και στον λόφο Στρέφη, ελπίζοντας ότι οι εργασίες επί του συγκεκριμένου έχουν ήδη προγραμματιστεί για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Με τιμή,


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παπαγεωργίου Χρυσούλα                                                 Άγγελη Ανδρικοπούλου