Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Ήταν όλα τόοοοσο όμορφα!

Αγαπητοί γονείς,

Ελπίζουμε τα παιδιά και εσείς να διασκεδάσατε στο party! 

Νομίζουμε ότι όλα πήγαν πάρα πολύ καλά και αυτό οφείλεται κυρίως στην τεράστια συμμετοχή και προσφορά που υπήρξε σε είδη και δουλειές.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους γονείς που ασχολήθηκαν με την είσοδο, την κουζίνα, την καθαριότητα του χώρου και τις τουαλέτες, καθώς και την ασφάλεια στην είσοδο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις ηρωίδες του face painting, που δε σταμάτησαν να ζωγραφίζουν προσωπάκια σε όλη τη διάρκεια του Party και τα παιδιά ήταν πολύ χαρούμενα με αυτό. Τα κορίτσια στα decks έπαιξαν επιτυχίες και επιθυμίες των παιδιών, κάνοντας όσους/ες άντεχαν στην μπλε αίθουσα να λικνίζονται.

Για τη λαχειοφόρο:

Αρχικά, ευχαριστούμε πολύ στους γονείς που ζήτησαν δώρα από επιχειρήσεις της γειτονιάς και όχι μόνο. Η δε προσφορά των επιχειρήσεων και των συλλογικοτήτων ήταν ιδιαίτερα θετική!  Να πούμε ένα ιδιαίτερο "ευχαριστώ" στον Αχιλλέα-Βεργίνα για τα σουβλάκια που πρόσφερε.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους λαχνούς που κερδίζουν. Όσοι/όσες έχετε κερδίσει και δεν έχετε πάρει ήδη τα δώρα σας, παρακαλείσθε να στείλετε Mail ώστε να συνεννοηθούμε και να σας δώσουμε το δώρο στο σχολείο. Καλό θα ήταν να ολοκληρωθεί η παράδοση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Μη χάσετε τα αποκόμματα των λαχνών μέχρι τότε. 😉


Να είμαστε καλά, να φτιάχνουμε χαρούμενες στιγμές και όμορφες αναμνήσεις.

Και του χρόνου!