Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ 26/11/22


Το Σάββατο, 26/11, έγινε στο σχολείο η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου στην οποία εγκρίθηκε ο απολογισμός δράσης (έχει αναρτηθεί στο blog) και ο οικονομικός απολογισμός και εκλέχτηκε η εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές που αποφασίστηκε να γίνουν από την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, έως και το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 εντός του σχολείου για την ανάδειξη α) μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, β) εκπροσώπων μας στην Ένωση Γονέων της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων και γ) μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής. Η εφορευτική θα συντάξει ανακοίνωση η οποία και θα σταλεί τις επόμενες ημέρες στα μέλη και θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου. Θα αφορά τη διαδικασία ψηφοφορίας και υποβολής υποψηφιοτήτων.

Μετά το τέλος της διαδικασίας αποφασίστηκε να διεξαχθεί και χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στις 16 και 17 Δεκεμβρίου. Στις 16 Δεκεμβρίου θα γίνει την ώρα λειτουργίας του σχολείου ώστε να το επισκεφθούν τα παιδιά με τους δασκάλους/τις δασκάλες τους και στις 17 Δεκεμβρίου το μπαζάρ θα γίνει εντός του σχολείου τις ώρες διεξαγωγής των δραστηριοτήτων. Θα σας σταλεί ανακοίνωση για τα πράγματα που συγκεντρώνουμε.


Τέλος, συζητήθηκε πρόταση των μαθητών/μαθητριών του καλλιτεχνικού γυμνασίου Αθηνών για δρώμενα, τα οποία και θα κοινοποιηθούν σε όλους/ες μας μόλις μας τα στείλουν οι μαθητές/τριες.