Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

 Αγαπητοί γονείς,



Την Πέμπτη και την Παρασκευή συγκεντρώνουμε στο σχολείο είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, καθαριστικά κλπ) για μια οικογένεια που τα χρειάζεται. Όσοι/ες μπορείτε να φέρετε, τα δίνετε είτε σε μέλη του Δ.Σ. που θα δείτε στην είσοδο του σχολείου είτε και στη φύλακα ή τους/τις εκπαιδευτικούς.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι οι δραστηριότητες του Σαββάτου θα ξεκινήσουν το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου. Τη Δευτέρα θα λάβετε το τελικό πρόγραμμα με τις ώρες. Συμπληρώθηκαν τα τμήματα για όλες τις δραστηριότητες εκτός του Φλαμένκο. Θα ξεκινούν στις 3.30μμ και θα ολοκληρώνονται στις 8μ.μ. Με βάση αυτά θα βγουν και οι δικές μας βάρδιες για τις οποίες επίσης θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Τέλος, προσπαθώντας να κάνουμε και μικρά, ευχάριστα πράγματα για τα παιδιά, αύριο στο σχόλασμα στη 1-1.15μ.μ. και στο σχόλασμα της πρώτης βάρδιας του ολοημέρου στον εξωτερικό χώρο του σχολείου θα εμφανιστεί μια μεγάλη κούκλα που θα την κρατάνε κουκλοπαίχτες, θα υπάρχει μουσική και δοθεί στα παιδιά ένα μικρό δωράκι που θα κάνει φασαρία 😉😉 .