Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΓΟΝΙΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ/ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

 Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στον Σύλλογο Γονέων του 36ου δημοτικού σχολείου Αθηνών και ευχόμαστε στα παιδιά και σε εσάς καλή σχολική χρονιά. Μέλη του Συλλόγου είναι αυτοδίκαια όλοι οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο. Ως Σύλλογος προσπαθούμε να συμβάλουμε στον βαθμό που μας αντιστοιχεί στην ισότιμη πρόσβαση όλων των παιδιών στη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση, στη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης και στήριξης μεταξύ μας, στην ανάδειξη των αναγκών των παιδιών μας, διεκδικώντας αυτά που τους ανήκουν από τον δήμο, το Υπουργείο Παιδείας και τους υπεύθυνους φορείς. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε και επιδιώκουμε την επικοινωνία και σύνδεση με άλλους συλλόγους γονέων, με εκπαιδευτικούς, εργατικά σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς υποστήριξης της παιδικής ηλικίας, φορείς της τοπικής κοινότητας κ.ά. που έχουμε τους ίδιους στόχους. 

Η παρακάτω αίτηση αφορά τη δήλωση των στοιχείων σας ώστε να έχετε πληροφόρηση από τον Σύλλογο Γονέων. Αφού μπει η σχολική διαδικασία σε έναν ρυθμό, θα γίνει και γενική συνέλευση, προκειμένου να γνωριστούμε δια ζώσης και να συζητήσουμε από κοινού όλα όσα μας απασχολούν. Μέχρι τότε, να γνωρίζετε ότι όλες οι διαδικασίες των Διοικητικών Συμβουλίων (κάθε μήνα) είναι ανοιχτές και μπορούν να τις παρακολουθούν όσοι και όσες θέλουν.

Η συνδρομή στον σύλλογο είναι 1 ευρώ/σχολικό έτος. Δεν είναι απαραίτητο να την πληρώσετε μαζί με τη δήλωση στοιχείων αν αυτό δεν είναι εφικτό.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ


Ο/Η ……….……………………………………………………………………, γονέας/κηδεμόνας του/της μαθητ….. ……….…………………………………………………… της Ά τάξης με τηλέφωνο επικοινωνίας ………………………………… και e-mail ……….……………………………………………………..  αιτούμαι την εγγραφή μου στο Νέο Σύλλογο Γονέων 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

Υπογραφή

……….………………………………