Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Για τις εκλογές του Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών



Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2021


Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές του Συλλόγου μας για την ανάδειξη α) μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, β) εκπροσώπων μας στην Ένωση Γονέων της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων και γ) μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής, θα διεξαχθούν

από την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου

κατά τις ώρες

7:50-8:30

13:00-13:30

14:50-15:15

& το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 11:00-12:00



Μέλος του Συλλόγου είναι αυτοδίκαια κάθε γονέας ή κηδεμόνας του οποίου το παιδί φοιτά στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών με εξαίρεση όσους δεν αποδέχονται – ύστερα από έγγραφη δήλωσή τους – τους σκοπούς του συλλόγου. Το καταστατικό του συλλόγου είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα http://sg36.blogspot.gr/

Ως μέλη εγγράφονται και μπορούν να ψηφίσουν και οι δύο γονείς των μαθητών του σχολείου. Οι γονείς που δεν είναι ταμειακά τακτοποιημένοι, μπορούν να το κάνουν κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εκλογών, καταβάλλοντας το 1€ της ετήσιας συνδρομής.

Κάθε ψηφοφόρος μπορεί να βάλει έως τρεις (3) σταυρούς για το επταμελές ΔΣ και την Ένωση Γονέων και έναν (1) σταυρό για την τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή.

ΕΓΚΥΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ: +, √, Χ

Η ΜΗ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. 

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ



Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε ότι δηλώσεις υποψηφιότητας γίνονται δεκτές μέχρι αύριο. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να τις στείλουν με φωτογραφία στο μέιλ του Συλλόγου.



Η Εφορευτική Επιτροπή

Γιούλη Στάμου, Μαίρη Τσιομήτα, Πανδώρα Γιαμαλίδου