Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

EYXAΡΙΣΤΙΕΣ & ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς,
θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και την υλοποίηση του πολύ επιτυχημένου μπαζάρ μας και της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του συλλόγου. 

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: 

- τους γονείς που βοήθησαν στην προετοιμασία και τη λειτουργία του μπαζάρ: Χριστίνα Αραμπατζή, Αλέκα Αργαλιά, Πανδώρα Γιαμαλίδου, Δήμητρα Κύργιου, Δέσποινα Κυρίτση, Ζένια Ματβί, Νάνση Παλτά, Χρυσούλα Παπαγεωργίου, Έφη Σιάρκου, Μαίρη Τσιομήτα, Βάσω Χασάκη, Άλκηστη Χρονάκη.

- τους γονείς που βοήθησαν με τις προσφορές τους: Βίκη Βαλμά, Ευγενία Ιωαννίδου, Βάσω Κανδηλιώτη, Δέσποινα Κυρίτση, Δήμητρα Μακατσώρη, Στυλιανό Μόσχο, Νάνση Παλτά, Χρυσούλα Παπαγεωργίου.

- τη Μαρία Αλαμανιώτου για τα περιζήτητα κηροπήγια που έφτιαξε και δώρισε στο μπαζαρ

- τους μαθητές που δώρισαν έργα τους στο μπαζάρ: Γρηγόρη Βασιλάκη, Ελένη Βασιλάκη, Άρια Τζωρτζάκη Παντελούς, Μιγκένα Χότζα και Λυδία Παναγοπούλου.

-τον Πάνο Παπαναγιώτου για την υπέροχη αφίσα που σχεδίασε για το μπαζάρ και τις εκδηλώσεις μας.

-τη Μαρκέλλα Φανού για τη χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση που έγραψε, σκηνοθέτησε και ανέβασε ειδικά για τη θεατρική ομάδα του σχολείου μας "Λοφοστρεφίδια" μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

- τους δασκάλους και τη διευθύντρια του σχολείου για την υποστήριξή τους, 

- τη λουκουμοποιία Συκουτρής για τη δωρεά των χαλβαδόπιτων.

- όλους όσους πρόσφεραν και ενίσχυσαν με κάθε τρόπο το μπαζάρ μας, αλλά και βοήθησαν στον καθαρισμό του σχολείου μας το Σάββατο.

Σας ενημερώνουμε πως οι δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων δε θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων. Θα ξεκινήσουμε πάλι με το νέο έτος από το Σάββατο 12 Ιανουαρίου.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο 22/12 οι προπονήσεις των παιδικών τμημάτων της ομάδας βόλεϋ και μπάσκετ του Αστέρα Εξαρχείων.

Ενημερώνουμε επίσης πως κατόπιν ενεργειών του συλλόγου μας, ο σύλλογος υπαλλήλων της Βουλής των Ελλήνων πρόσφερε στο σχολείο μας τις εξής δωροεπιταγές: από τα public 300€, από τα Intersport 300€ τις οποίες παραδώσαμε στη διευθύντρια του σχολείου.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς που συμμετείχαν στις εκλογές του συλλόγου μας. Η συμμετοχή σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και αυτό μας γεμίζει ευθύνη και δυναμώνει τη φωνή μας.

Τέλος, βρείτε το πρόγραμμα για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίο του Άρεως. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και χρόνια πολλά!

 Το απερχόμενο ΔΣ

Γιούλη Στάμου, Κική Μιχελιουδάκη, Ειρήνη Βαλιάκα, Ειρήνη Τσέβη, Πηνελόπη Σιαματά, Στρατής Μπουρδάκης, Σταυρούλα Βουλογκίτσα