Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ-1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Για τις εκλογές του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών
Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να διεξαχθούν εκλογές του Συλλόγου μας για την ανάδειξη α) μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, β) εκπροσώπων μας στην Ένωση Γονέων της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων και γ) μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 

Μέλος του Συλλόγου είναι αυτοδίκαια κάθε γονέας ή κηδεμόνας του οποίου το παιδί φοιτά στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, με εξαίρεση όσους δεν αποδέχονται – ύστερα από έγγραφη δήλωσή τους – τους σκοπούς του συλλόγου. Ως μέλη εγγράφονται (και μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα ή/και να ψηφίσουν) και οι δύο γονείς των μαθητών του σχολείου. Οι γονείς που δεν είναι ταμειακά τακτοποιημένοι, μπορούν να το κάνουν κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εκλογών, καταβάλλοντας το 1€ της ετήσιας συνδρομής. Οι υποψήφιοι/ες για την Ελεγκτική Επιτροπή δεν μπορούν να είναι ταυτόχρονα υποψήφιοι/ες για το ΔΣ και την Ένωση Γονέων.

Υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει με γραπτή δήλωση των ενδιαφερόμενων προς την Εφορευτική Επιτροπή, έως τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018. Οι δηλώσεις υποψηφιότητας θα διανέμονται και θα συλλέγονται κάθε πρωί από την Ειρήνη Βαλιάκα, στο χώρο του σχολείου.

Η Εφορευτική Επιτροπή
Κική Μιχελιουδάκη (6978603901), Ειρήνη Βαλιάκα (6937237383), 
Σταυρούλα Βουλογκίτσα (6944726791)