Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Σας ενημερώνουμε πως μετά από πρόσκληση της Μαρκέλλας Φανού (δείτε την παρακάτω), εκπαιδεύτριας μας στο θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, ο Σύλλογος μας σκοπεύει να ξεκινήσει μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού και για ενήλικες κάθε Σάββατο 12.00 – 13.00, με ελεύθερη συνεισφορά. 

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα:
Γιούλη Στάμου: 6983193700, Ειρήνη Τσέβη: 6986223300 ή στο mail του Συλλόγου syllogosgoneon36ds@gmail.com

Λίγα λόγια για τη Μαρκέλλα Φανού
Γεννήθηκε στην Αθήνα 21 Απριλίου το 1986, αποφοίτησε από το Λύκειο το 2005 και πέρασε με επιτυχία τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού το 2007.
Έπαιξε σε τρεις devised physical theatre παραστάσεις σε σκηνοθεσία της Αλεξάνδρας Παυλίδου και είναι στην ομάδα παιδικού θεάτρου «Αστροναύτες» από το 2008. Παρακολούθησε μαθήματα στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη για 2 χρόνια και πολλά σεμινάρια σωματικού θεάτρου, αυτοσχεδιασμού και κλόουν. Το 2015 έπαιξε στο “Exit” στο Bios σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλλίπογλου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Αγαπητοί γονείς,

Για μια ώρα την εβδομάδα καλείστε να αφήσετε στην άκρη τα γονικά σας καθήκοντα και να αφουγκραστείτε για λίγο τα ενδότερα της ψυχής σας. 

Αναλυτικότερα, επειδή το θέατρο είναι πραγματικές αντιδράσεις σε κατασκευασμένες καταστάσεις σας προσκαλώ να περάσουμε μια ώρα γέλιου, ανάπαυλας, ανάτασης, χαλαρότητας, συνεργασίας και κυρίως διασκέδασης. Σας υπόσχομαι πως οτιδήποτε σοβαρό έχει να μας διδάξει το θέατρο στη παρούσα φάση μπορεί άνετα να στριμωχτεί ανάμεσα σε αυτοσχεδιασμούς και παιχνίδια ή ακόμα καλύτερα να γεννηθεί μέσα από αυτά.  Ας φτιάξουμε μια μικρή όαση μέσω της σύνδεσης και της χαράς, ας ακονίσουμε τα εργαλεία μας αφού ως ενεργοί άνθρωποι παίζουμε καθημερινά εκατοντάδες ρόλους!  
Ελάτε να διερευνήσουμε τα όρια του ανήκειν, της ασφάλειας και της επικοινωνίας μέσω του πρώτου πράγματος που ξεχάσαμε μεγαλώνοντας: 
Του αυθεντικού παιχνιδιού. 
Του παιχνιδιού που κάναμε μικροί όταν ακόμα ξέραμε πως η αλήθεια είναι αυτό που είναι εκεί. Πριν ξεχάσουμε ότι δε χρειάζεται να τη δημιουργήσουμε αλλά απλώς να την αντιληφθούμε. 

Μαρκέλλα Φανού