Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 11/6/2017

Αγαπητοί/ες γονείς
Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας θα οργανώσει μονοήμερη εκδρομή για γονείς και παιδιά του Δημοτικού Σχολείου (και του Νηπιαγωγείου) την Κυριακή 11 Ιουνίου στη παραλία Πευκάκια Αγίων Θεοδώρων, για μπάνιο και πικ νικ. Ώρα αναχώρησης: 9:30 πμ. Τα πούλμαν θα μας περιμένουν στο Μουσείο. Θα επιστρέψουμε το αργότερο στις 7:30 το απόγευμα. Ο προορισμός επελέγη για να είναι η εκδρομή μας ευχάριστη και χαμηλού κόστους και να μπορέσουν να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι επιθυμούν.


Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από έναν τουλάχιστον ενήλικα, ο οποίος θα έχει την απόλυτη ευθύνη τους. Η κατανομή στα πούλμαν θα γίνει (στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν) με βάση τις τάξεις των παιδιών. Αν συμμετέχουν αδέρφια από διαφορετικές τάξεις, παρακαλούμε να δηλώσετε σε ποιας τάξης το πούλμαν επιθυμείτε να επιβιβαστείτε (εκτός αν συνοδεύουν και οι δύο γονείς και επιθυμούν να χωριστούν στα πούλμαν).

Επειδή δεν θα υπάρχει επίσκεψη σε μαγαζιά ή ταβέρνες  οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τρόφιμα και ποτά. Καντίνες και μπαρ για επιπλέον προμήθειες υπάρχουν στην παραλία. Μην ξεχάσετε μαγιό-καπέλα-αντιηλιακά-ομπρέλες κλπ.

Το κόστος των πούλμαν (300€ για κάθε πενηντάρι πούλμαν, 430€ για 77άρι) θα καλυφθεί από τους συμμετέχοντες  με 6 € ανά άτομο. Τυχόν υπέρβαση του κόστους, θα καλυφθεί από το ταμείο του συλλόγου. Αν επιθυμείτε να συνδράμετε με μεγαλύτερο ποσό το σύλλογο γονέων, η προσφορά σας θα είναι ευπρόσδεκτη! Εάν κάποιος/α θεωρεί δύσκολη τη συμμετοχή του με αυτό το κόστος, ας επικοινωνήσει με την πρόεδρο του συλλόγου στο 6937237383. Εφόσον κάποια οικογένεια πληρώσει και τελικά δεν έρθει στην εκδρομή, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων, καθώς και οι κενές θέσεις πληρώνονται στο πρακτορείο.

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση* και να την επιστρέψουν στο σχολείο το αργότερο έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ, μαζί με το ποσό της συνδρομής. Αιτήσεις χωρίς χρήματα ή χωρίς υπογραφή δεν θα γίνουν δεκτές.

Οι αιτήσεις συμμετοχής, μαζί με τα χρήματα (παρακαλούμε να έχετε το ακριβές ποσό, δεν είναι εύκολο να ψάχνουμε ρέστα το πρωί) θα παραλαμβάνονται από τις 8:00 έως τις 8:15 κάθε πρωί στην είσοδο του σχολείου από τις Ειρήνη Βαλιάκα (6937237383), Γιούλη Στάμου (6983193700) και Αλέκα Αργαλιά.


*Η αίτηση μοιράστηκε σήμερα σε όλα τα παιδιά του σχολείου.