Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ …

1. Για μεταφορά δεκατιανών
Οι γονείς  που προσφέρονται, θα αναλάβουν να μεταφέρουν τα γεύματα  την Τετάρτη ή την Πέμπτη το πρωί. Η μεταφορά μπορεί να γίνει με ΙΧ ή με ταξί του οποίου τα κόμιστρα θα καλύψει ο σύλλογος. Η παραλαβή των γευμάτων γίνεται από τα εξής δύο σημεία:
 α) Κάθε Τετάρτη, 215 κουλούρια από το Everest των Αμπελοκήπων (Ερυθρού Σταυρού 9 και Σεβαστουπόλεως). Ώρες παραλαβής: 8-10 το πρωί
β) Κάθε Πέμπτη, 215 τοστ από την Πλατεία Βάθης, Κρήτης 10. Ώρες παραλαβής: 9-10 το πρωί.

Έως σήμερα, 2 γονείς έχουν αναλάβει το καθήκον αυτό, δεν είναι όμως δυνατό μόνον αυτοί να επωμίζονται ένα βάρος που αφορά σε όλα τα παιδιά του σχολείου.

2. Για επιτήρηση σαββατιάτικων δραστηριοτήτων
Για να μπορούν να γίνουν οι σαββατιάτικες δραστηριότητες στο σχολείο χρειάζεται να βοηθήσουν περισσότεροι γονείς στην επιτήρηση τους. Όσοι γονείς μπορούν να διαθέσουν δυο ώρες από το χρόνο τους μια φορά το μήνα, οι δραστηριότητες μπορούν να συνεχιστούν χωρίς πρόβλημα και με ασφάλεια για τα παιδιά μας. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει πρόβλημα με τη συνέχιση των δραστηριοτήτων.

3. Για να ετοιμάσουν βασιλόπιτες
Αποφασίσαμε και εφέτος να προσφέρουμε σε κάθε τάξη του σχολείου από μια βασιλόπιτα. Συνολικά θα κοπούν 13 βασιλόπιτες (μία για κάθε τάξη και μια για το Σύλλογο των Δασκάλων). Μέχρι στιγμής έχουν προσφερθεί 8 γονείς που θα φτιάξουν και θα φέρουν από μια βασιλόπιτα. Χρειάζονται άλλοι 5 γονείς εθελοντές.
Παρακαλούμε τους γονείς που θέλουν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.
Οι βασιλόπιτες θα κοπούν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.