Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/4/2016

Με την παράσταση «Ο κλέφτης των 7 κάκτων», 
του Ευγένιου Τριβιζά

Την ερχόμενη Δευτέρα 4/4/2016, το πρωί, κατόπιν πρωτοβουλίας του Συλλόγου μας και με την ευγενική άδεια που μας παραχωρήθηκε από τη Διευθύντρια και το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Ο κλέφτης των 7 κάκτων» του Ευγένιου Τριβιζά, από το Θέατρο του Νέου Κόσμου.



Το Θέατρο του Νέου Κόσμου για 14ο χρόνο φέτος, συνεχίζει το «Θέατρο αλληλεγγύης για παιδιά», δηλαδή τη δράση της κινητής του μονάδας θεάτρου για παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα ή ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες. Ο Ευγένιος Τριβιζάς, γνωρίζοντας τη δράση του θεάτρου αλληλεγγύης, έγραψε το έργο ειδικά για αυτό. Παρουσιάζονται οι περιπέτειες του Ρούλη Μπισμπιρούλη σ’ ένα σπονδυλωτό έργο, του οποίου η διάρκεια, όπως και η σκηνική δράση, μπορεί να προσαρμόζεται στις διαφορετικές συνθήκες που συναντά ο θίασος στους διάφορους χώρους όπου παίζει η κινητή μονάδα.
Η παράσταση θα είναι δωρεάν για τα παιδιά μας και το κόστος της θα αναλάβει εξ’ολοκλήρου ο Σύλλογός μας, από τον κουμπαρά της σαββατιάτικης δραστηριότητας του θεατρικού παιχνιδιού, που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της εθελοντικής προσφοράς της δασκάλας μας Βάσιας Χρήστου. Έτσι, αφενός τα παιδιά μας θα παρακολουθήσουν μια όμορφη θεατρική παράσταση και αφετέρου, θα ενισχυθεί το «Θέατρο αλληλεγγύης για παιδιά» στη σημαντική δράση του.