Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ;;

Αγαπητοί/ές γονείς

Eυχαριστούμε θερμά τις μητέρες που συνέβαλλαν στην κοπή της πίτας των τάξεων του σχολείου μας και ειδικότερα την Έφη Σιάρκου (δις), τη Βαλεντίνα Ουσταμπασίδη, τη Γωγώ Μπρέγκου, τη Γωγώ Μαστρογιάννη, την Ειρήνη Τσέβη, τη Σάρα Μούσλεκ – Τζαναβάρα, την Ελένη Συρογιάννη, την Ειρήνη Τοπούζη, την Αλέκα Αργαλιά, τη Στέλλα Καπνογιάννη και την Όλγα Ντρη. Και του χρόνου (με βασιλόπιτες και από πατέρες...)!

Σας ενημερώνουμε ότι σχεδιάζουμε την οργάνωση αποκριάτικου πάρτι 
για τα παιδιά μας το Σάββατο 5 Μαρτίου.

Για να οργανωθεί το πάρτι είναι απαραίτητη η συμμετοχή και άλλων γονέων πλην των μελών του ΔΣ, τα οποία δεν διαθέτουν πολύ χρόνο λόγω των υποχρεώσεων των σαββατιάτικων δραστηριοτήτων.

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμβάλλουν στην οργάνωση του πάρτι παρακαλούνται να μας το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε να γίνει ένας καταμερισμός των εργασιών.

Θα χρειαστεί να συγκεντρώσουμε προσφορές από επιχειρήσεις για τη λαχειοφόρο αγορά, να κανονίσουμε τα σνακς και τα ποτά, να διακοσμήσουμε το χώρο, να οργανώσουμε το σερβίρισμα, τη μουσική και τον καθαρισμό της αίθουσας, προκειμένου το πάρτι μας να είναι επιτυχημένο. 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Κική Μιχελιουδάκη στο 6978603901 και με την κα Ντρη στο 6972246201.