Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!




Αγαπητές/οί γονείς
Το φετινό χριστουγεννιάτικο παζάρι μας και η παράλληλη έκθεση παιδικού βιβλίου ήταν εξαιρετικά επιτυχημένα, χάρη στις προσπάθειες και στο χρόνο που διέθεσαν τα μέλη μας Αλέκα Αργαλιά, Ειρήνη Βαλιάκα, Νικολέτα Γιαννοπούλου, Σοφία Δάντη, Στέλλα Καπνογιάννη, Γωγώ Μαστρογιάννη, Γωγώ Μπρέγκου, Όλγα Ντρη, Ελένη Συρογιάννη, Ειρήνη Τοπούζη, Ειρήνη Τσέβη.
Χάρη στον Ανέστη Παπαδόπουλο και με την αξιοποίηση εσόδων από το παζάρι, η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου απέκτησε επαγγελματικό ενισχυτή ήχου.
Τους ευχαριστούμε, όπως ευχαριστούμε όσες και όσους προσέφεραν αντικείμενα, παιχνίδια και βιβλία για διάθεση στο παζάρι. Όλους/ες τους/τις δασκάλους/ες, τους γονείς και όλα τα παιδιά που ενίσχυσαν το σύλλογο με τις αγορές τους. Τα παιδιά της Στ’ τάξης για την προσφορά τους σε γλυκίσματα. Την κα Αγγελική των εικαστικών και τα παιδιά που μας διέθεσαν τις υπέροχες χειροποίητες κάρτες τους. Τα παιδιά που συμμετέχουν στο σαββατιάτικο τμήμα εικαστικών και την κα Μαρίνα, για τα στολίδια που μας έφτιαξαν. Τη μητέρα που μας έφτιαξε τα καταπληκτικά πήλινα στολίδια και δεν ξέρουμε το όνομά της... Τη Μαρία από τη Γ΄τάξη για την υπέροχη λεμονάδα της.
Η βιβλιοθήκη του σχολείου πρόκειται να εμπλουτιστεί με τίτλους βιβλίων, προσφορά του βιβλιοπωλείου με το οποίο συνεργαστήκαμε. Συγκεντρώθηκε ένα μικρό ποσό για την καθαρίστρια του σχολείου, που θα δοθεί ως συμπλήρωμα του ποσού που συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία των δασκάλων. Το ταμείο του συλλόγου μας, είναι πλέον σε θέση να ενισχύει τις εκπαιδευτικές επισκέψεις των παιδιών. 

Ευχαριστούμε ακόμα όσους και όσες από τους γονείς υποστηρίζουν με την παρουσία τους στο σχολείο εδώ και τρεις μήνες τις σαββατιάτικες δραστηριότητες του συλλόγου, τις εκπαιδεύτριες και τους εκπαιδευτές μας, καθώς και αυτούς και αυτές που συμβάλλουν στη μεταφορά του δεκατιανού για τα παιδιά μας.

Ενημερώνουμε ότι οι σαββατιάτικες δραστηριότητες θα σταματήσουν κατά την περίοδο των διακοπών και θα ξεκινήσουν (με το ίδιο πρόγραμμα) το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016.