Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί/ές γονείς σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1. Λειτουργία Ολοήμερου
Την εβδομάδα αυτή πρόκειται να προσληφθούν δάσκαλοι ειδικοτήτων. Ελπίζουμε (και προσπαθούμε) να είναι και το σχολείο μας ανάμεσα στις επιλογές για τοποθετήσεις και να εξομαλυνθεί η λειτουργία του ολοήμερου. Σε διαφορετική περίπτωση, βρισκόμαστε μάλλον σε αδιέξοδο, καθώς η συμμετοχή γονέων στη συνέλευση του Σαββάτου ήταν πολύ μικρή για να παρθούν αποφάσεις για κινητοποιήσεις ικανές να δώσουν λύσεις στο πρόβλημα. Ως εντελώς προσωρινή λύση φαίνεται η πίεση προς το Δήμο και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας να παραχωρηθεί ο χώρος του σχολείου στο Σύλλογο τις ώρες 14:00 – 16:00 καθημερινά, με δραστηριότητες ανάλογες του Σαββάτου. Η πρόταση αυτή, που συνεπάγεται και οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς, προς το παρόν έχει απορριφθεί από το Δήμο και τη Διεύθυνση του σχολείου, αλλά αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε. Η συμμετοχή όμως των ενδιαφερόμενων γονέων είναι επιτακτική για να παρθούν οι όποιες αποφάσεις.

2. Σκάκι κάθε Σάββατο στο σχολείο

Όσα παιδιά ενδιαφέρονται για σκάκι, ας επικοινωνήσουν με την Κική Μιχελιουδάκη στο 6978603901 μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Τα μαθήματα μπορούν να ξεκινήσουν το Δεκέμβρη, κάθε Σάββατο στις 17:00. Ως τώρα έχουμε 5 συμμετοχές και για να ξεκινήσει το τμήμα χρειαζόμαστε τουλάχιστον 10 παιδιά.

3. Χριστουγεννιάτικο bazaar και έκθεση παιδικού βιβλίου

Oι ετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar ενίσχυσης του συλλόγου ξεκινάνε! Κατασκευάζουμε και  συγκεντρώνουμε:
Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά (στολίδια, καλαθάκια, κεριά κλπ), σημειωματάρια, ημερολόγια, κηροπήγια, φαναράκια, διακοσμητικά γλαστράκια, βιβλία, παιχνίδια, σπιτικά γλυκίσματα (κουλουράκια, μπισκότα, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, κεκάκια, σε μικρές συσκευασίες), σπιτικά λικέρ, κοσμήματα και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή μπορεί ο καθένας μας να φανταστεί.
Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και περιμένουμε με χαρά τις δημιουργίες σας. Συγκεντρώνουμε επίσης χριστουγεννιάτικες κάρτες, παλιά παιχνίδια και βιβλία και διάφορα μικροαντικείμενα.
Το bazaar θα γίνει στο χώρο του σχολείου μας, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και παράλληλα με έκθεση παιδικού βιβλίου.
Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν, ας επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο:  6972318605 (Ειρήνη Τοπούζη)

4. Δραστηριότητες σε εξέλιξη στο σχολείο
Τα τμήματα Θεατρικού Παιχνιδιού και Μοντέρνου χορού είναι υπερπλήρη και δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλες συμμετοχές παιδιών. Λίγες συμμετοχές μπορούμε να δεχτούμε ακόμα στα τμήματα Εικαστικών (κάθε Σάββατο 15:00 – 16:30), Γιόγκα για παιδιά (κάθε Σάββατο 19:15 – 20:00) και Γιόγκα για γονείς (κάθε Σάββατο 17:30 – 19:00), έως το τέλος αυτής της εβδομάδας.