Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (και άλλα...)

Αγαπητοί/ες γονείς

Α. Τα νεώτερα από τη διεύθυνση του σχολείου μας για το ωράριο λειτουργίας, έχουν ως εξής:

1. Από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, ΟΛΕΣ οι τάξεις θα λειτουργούν με πλήρες πρωινό πρόγραμμα, έως τις 14:00, κάθε μέρα

2. Το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, έως τις 16:15 (με ενδιάμεση ώρα αποχώρησης τις 15:30) ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ Α', Β' ΚΑΙ Γ'.

3. Οι δάσκαλοι ειδικοτήτων που έχουν τοποθετηθεί στο σχολείο μπορούν να εξυπηρετήσουν τρία τμήματα ολοήμερου, ακριβώς όπως και πέρσι, καθώς δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δάσκαλος γενικής αγωγής. Για το λόγο αυτό, η διευθύντρια παρακαλεί τους γονείς που δεν έχουν άμεση ανάγκη να αφήνουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο, να παίρνουν τα παιδιά τους στις 14:00. με τη λήξη του πρωινού ωραρίου και να το δηλώσουν στη διευθύντρια.

4. Τα τμήματα του ολοήμερου με παιδιά των τριών μεγαλύτερων τάξεων του σχολείου θα λειτουργήσουν σε χρόνο που θα καθοριστεί από την κάλυψη των τριών τμημάτων ολοήμερου από τα μικρότερα παιδιά. Θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις για τις μεγαλύτερες τάξεις.

Για να πετύχουμε την πλήρη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος για όλα τα παιδιά, πρέπει ως σύλλογος γονέων να εντείνουμε τις πιέσεις προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας, με σκοπό την τοποθέτηση δασκάλου.

Β. Χριστουγεννιάτικο bazaar
Παρακαλούνται οι γονείς που θέλουν να βοηθήσουν στην οργάνωσή του, να έρθουν αύριο Σάββατο στο σχολείο, στις 15:15, ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Ειρήνη Τοπούζη στο τηλ. 6972318605


Γ. Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση για παιδιά. Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ ανά παιδί για κάθε συνάντηση, με την επισήμανση ότι 2 παιδιά του σχολείου μας μπορούν να συμμετέχουν αυτό το Σάββατο δωρεάν, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τις υπεύθυνες του προγράμματος: