Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!



Αγαπητές/οί γονείς

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του πασχαλινού παζαριού μας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που έδωσαν τις μέρες αυτές τον καλύτερο εαυτό τους. 

Ευχαριστούμε λοιπόν τις ακούραστες και δημιουργικότατες Αλέκα Αργαλιά, Ειρήνη Τοπούζη, Σοφία Δάντη, Ελένη Συρογιάννη, Γωγώ Μαστρογιάννη, Ζωή Χαρίση για τις εξαιρετικές δημιουργίες τους, το συντονισμό και την οργάνωση του παζαριού. Τις Βάσω Μπεβούδα, Στέλλα Καπνογιάννη και Ειρήνη Βαλιάκα για το χρόνο που διέθεσαν. Όλους/ες του γονείς που συνεισέφεραν σε αντικείμενα και τρόφιμα. Όλους/ες τους γονείς και όλα τα παιδιά που ενίσχυσαν το σύλλογο με τις αγορές τους.

Σε δύο μήνες και με τη συμμετοχή μόλις 15 γονέων, ο σύλλογός μας έχει οργανώσει πολλές όμορφες και σημαντικές δράσεις για τα παιδιά μας. Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε αν ακόμα περισσότεροι/ες γονείς προσφέρουν στα παιδιά και το σχολείο μας μέσα από την ενεργοποίηση στο σύλλογό μας.


Ενόψει των διακοπών του Πάσχα
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην παράσταση Καραγκιόζη που παντρεύει την μαγεία του μπερντέ με τη θεατρική σκηνή, με συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής από τα μουσικά σύνολα της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ
Η Πασχαλιά του Καραγκιόζη
Από το Θίασο Σκιών του Τάσου Γεωργίου και τον εμψυχωτή του ρόλου του Καραγκιόζη, Τάκη Βαμβακίδη

Κυριακή 5 Απριλίου 2015, στις 12:15,
στον κινηματογράφο Studio New Star
art cinema
Σταυροπούλου 33 και Σπάρτης, πλατεία Αμερικής
Τιμή εισιτηρίου 3€/άτομο
Ως προσφορά του Studio και την Αλκυονίδας στο σύλλογό μας,
 (κανονική τιμή εισιτηρίου: 6€/ άτομο)
Πληροφορίες για την παράσταση http://www.karagiozis.net.gr/