Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 Αγαπητοί γονείς,

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στις 10:30 π.μ. Η προσέλευση όλων των μαθητών/τριών θα γίνει από τις 9:30 π.μ. μέχρι 10:00 π.μ. με δήλωση αρνητικού self-test ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου και μάσκες προστασίας από την κεντρική είσοδο του σχολείου. Όλοι οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν στις 11:30 π.μ. ως εξής: 

Οι μαθητές/τριες των Α΄, Β΄ και Δ΄ τάξεων θα αποχωρήσουν από την κεντρική είσοδο – έξοδο της οδού Ψελλού. 

Οι μαθητές/τριες των Γ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα αποχωρήσουν από την έξοδο της οδού Πουλχερίας

Ειδικότερα, οι μαθητές/τριες της Α΄ δημοτικού θα μπουν στο σχολείο συνοδευόμενοι/ες από έναν γονιό με μάσκα προστασίας ενώ των υπολοίπων τάξεων θα περνούν κατευθείαν στις τάξεις τους. 

 Για μια ακόμα σχολική χρονιά το σχολείο μας θα ακολουθεί  τις οδηγίες που έχουν σταλεί από τον ΕΟΔΥ.  Βάσει αυτών των οδηγιών θα ισχύσουν τα παρακάτω:


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Η προσέλευση των μαθητών/τριών θα γίνεται από τις 8:00΄ π.μ. ως τις 8.15΄ π.μ. από την είσοδο στην οδό Ψελλού. Υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.  Σε περίπτωση μη επίδειξης αρνητικού τεστ θα απαγορεύεται η είσοδος.

Οι μαθητές/τριες θα ανεβαίνουν κατευθείαν στην τάξη τους (με μάσκα), όπου και θα τους/τις περιμένει ο/η εκπαιδευτικός.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ η χρήση της μάσκας μέσα στο σχολείο είναι υποχρεωτική για όλους/όλες και το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει στην τσάντα του δύο μάσκες. 


Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών