Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Ενημερωτικό σημείωμα

 Αγαπητοί γονείς,

Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι σαφές ότι θα δυσκολέψουν πολλών την καθημερινότητα γιατί κλείνουν πολλές δουλειές. Όπως και την περίοδο του προηγούμενου lock down είμαστε όλοι και όλες μαζί για να υπάρξει η έμπρακτη βοήθεια και αλληλεγγύη σε όποιον/-α το χρειάζεται. Στη συνέλευση είχε αποφασιστεί η συλλογή επιταγών από καταστήματα τροφίμων της γειτονιάς και η διανομή τους σε όποιους/ες το χρειάζονται. Από Δευτέρα θα συνεννοηθούμε πώς θα συντονιστούμε. 
Αν κάποιοι/-ες έχετε ήδη πάρει, μπορείτε να τις παραδώσετε στα μέλη του Δ.Σ. 

Κτιριακό ζήτημα

Στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής, 30/10, μπήκε από κάποιες δημοτικές παρατάξεις (είχαν ενημερωθεί όλες) το ζήτημα του σχολείου. Τελικά, ο αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε, δηλώνοντας δημόσια  όσα καταλήξαμε στη συνάντηση της Πέμπτης:

1. Θα υπάρξει παρουσίαση των προβλημάτων και θα εκτιμηθεί αν κάποια από αυτά μπορούν να επιλυθούν με τις υπάρχουσες εργολαβίες (μέχρι τον Δεκέμβρη)

2. το σχολείο θα μπει στις νέες εργολαβίες για ολιστική παρέμβαση

Μπορείτε να ακούσετε την τοποθέτησή του στον παρακάτω σύνδεσμο από 2.48.20 - 2.49.06

Πράγματι την Παρασκευή και αφού είχαν φύγει οι εργάτες που επιδιόρθωσαν τους σοβάδες εμφανίστηκε ο υπεύθυνος μηχανικός με εργολάβο. Θα γνωρίζουμε στο τέλος της επόμενης εβδομάδας πού κατέληξαν και τι θα κάνουν

Υπολογιστές

Την Παρασκευή  ήρθε στο σχολείο ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής για να παραδώσει 4 υπολογιστές . 
Οι υπολογιστές, εκτός ότι είναι λίγοι, δείχνουν και παλιοί, αλλά περιμένουμε από τον δάσκαλο πληροφορικής, ο οποίος είναι αναπληρωτής και διδάσκει σε 3 σχολεία, όταν έρθει σχολείο να τους ελέγξει και να μας πει.