Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


Αθήνα, 13 Μαρτίου 2019


Αγαπητοί γονείς,


Εκτιμούμε πως και φέτος το αποκριάτικο πάρτι μας ήταν επιτυχημένο, ελπίζουμε ότι τα παιδιά μας διασκέδασαν και το ευχαριστήθηκαν και σε αυτό συνέβαλε και πάλι η κινητοποίηση και προσφορά πολλών γονέων.

Ευχαριστούμε τα επίτιμα μέλη του συλλόγου ,Κική Μιχελιουδάκη που βοήθησε σε λαχειοφόρο, κουζίνα, προετοιμασία, στόλισμα του χώρου και καθάρισμα, και Ειρήνη Βαλιάκα που βοήθησε στην προετοιμασία του χώρου, στην επίβλεψη του χώρου και στο καθάρισμα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είναι ακόμα μαζί μας...

Ευχαριστούμε θερμά τους/τις Βαλεντίνα Ουσταμπασίδη, Μαίρη Τσιομήτα, Νικολέττα Γιαννοπούλου, Βάσω Χασακή, Πηνελόπη Σιαματά, Αλέκα Αργαλιά, Ιωάννα Αλέξη και Άλκηστη Χρονάκη για τη σημαντική συμβολή τους στη λαχειοφόρο.

Επίσης, ευχαριστούμε τις Πανδώρα Γιαμαλίδου, Δέσποινα Κυρίτση, Σοφία Δάντη, Νίκη Γιαννοπούλου, που βοήθησαν στην προετοιμασία και στο στόλισμα του χώρου και τη Στέβη Διονυσοπούλου για τη συνολική βοήθειά της.

Ευχαριστούμε τους/τις Νίκη Γιαννοπούλου, Δημήτρη Κουκουβάνη, Ορνέλλα, Κατερίνα, Δέσποινα Κυρίτση, για την βοήθειά τους στην κουζίνα και το καθάρισμα, τη Στέλλα Καπνογιάννη που βοήθησε στην κουζίνα, τους/τις Δήμητρα Μακατσώρη, Θάνο Παπαδόπουλο, Ζένια Ματβί, Ρόμαν Ματβί, Έφη Σιάρκου με την καταλυτική τους βοήθεια στο καθάρισμα του χώρου που είχε γεμίσει κομφετί παρ’όλη την παράκληση (δυστυχώς οι γονείς που επέτρεψαν το χαρτοπόλεμο δεν έμειναν να καθαρίσουν).

Θερμές ευχαριστίες στους/στην Φαίδωνα Βελεγρίνο, Κώστα Βασιλάκη, Ηρακλή Παναγούλη, Πηνελόπη Σιαματά, Μανόλη Χατζάκη και Πάνο Παπαναγιώτου για την επιτήρηση των χώρων υγιεινής, αλλά και του χώρου γενικότερα.

Ευχαριστούμε ακόμα την Έφη Σιάρκου για την υλική και ηθική υποστήριξη και τα παιδιά Ορέστη, Βασιλική, Ίριδα, Ρόζη αλλά και όλα τα υπόλοιπα που βοήθησαν στη διεξαγωγή της πραγματικά ατελείωτης λαχειοφόρου.

Ευχαριστούμε και όσες/όσους βοήθησαν και ξεχνάμε να αναφέρουμε εδώ.

Να ευχαριστήσουμε ακόμα τα παιδιά Νηρέα, Ορέστη, Άννα και Ρόζη που βοήθησαν στο στολισμό του χώρου, τον εκπαιδευτή μας του μοντέρνου χορού Αντρέα που απογείωσε τα decks, τον Πάνο Παπαναγιώτου για την επιμέλεια της αφίσας, τους δασκάλους που παρεβρέθησαν, τη Διευθύντρια Θεοπούλα Ντόνα και τη Νατάσα, την καθαρίστρια του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους επαγγελματίες που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς μας και αυτούς που στηρίξανε το μπουφέ της γιορτής με σημαντικές προσφορές. Ειδική μνεία στις επιχειρήσεις yesterday’s bread και υποδηματοποίειο pass για τις προσφορές τους σε ρούχα και παπούτσια που μοιράστηκαν καταλλήλως.
Ευχαριστούμε όλους/όλες εσάς για την παρουσία και την προσφορά σας!

Τα μέλη του ΔΣ

Ειρήνη Τσέβη, Ευγενία Ιωαννίδου, Γιούλη Στάμου, Χρυσούλα Παπαγεωργίου, Νάνσυ Παλτά, Δώρα Δουλγεράκη, Χρυσάνθη Αραμπατζή