Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Προτεινόμενες εκδηλώσεις για το σαββατοκύριακο, 26 και 27 Ιανουαρίου



 « Oι βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ολυμπίας στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος»

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, η μεγαλύτερη νεανική κινηματογραφική γιορτή της χώρας, συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος, η οποία ανοίγει τις πύλες της στο πιο απαιτητικό κοινό, τα παιδιά και τους εφήβους, και προσκαλεί στο χώρο της όλη την οικογένεια για ένα συναρπαστικό διήμερο: το Σαββατοκύριακο, 26 και 27 Ιανουαρίου, θα προβάλλει τις βραβευμένες ταινίες της φετινής διοργάνωσης. (21ο Φεστιβάλ Ολυμπίας και 18η Camera Zizanio).

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ με ενιαίο εισιτήριο για το πρόγραμμα της κάθε μέρας (5 ευρώ). Οι ταινίες της Camera Zizanio, που έχουν δημιουργήσει μαθητές απ’ όλον τον κόσμο, είτε ομαδικά στο πλαίσιο του σχολείου είτε ατομικά θα προβάλλονται με ελεύθερη είσοδο στις 16.00.
Τα φιλμ που θα προβληθούν στην Ταινιοθήκη αντιπροσωπεύουν όλα τα είδη (μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, animation, μικρού και μεγάλου μήκους) και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες: από παιδιά νηπιαγωγείου μέχρι εφήβους –αλλά παρακολουθούνται εξίσου απολαυστικά και από τους ενήλικες.

Εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα