Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Αγαπητοί/ές γονείς

Εκτιμούμε πως το φετινό αποκριάτικο πάρτι μας ήταν πολύ επιτυχημένο και σε αυτό συνέβαλλε η κινητοποίηση και προσφορά πολύ περισσότερων γονέων σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. 

Ευχαριστούμε θερμά τους/τις Βαλεντίνα Ουσταμπασίδη, Θάνο Ψυχή, Νικολέττα Γιαννοπούλου, Μαρκέλλα Φανού, Πηνελόπη Σιαματά, Αλέκα Αργαλιά, Δήμητρα Κύργιου, Γεωργία Αμανατίδου, Άλκηστη Χρονάκη, Νάνσυ Παλτά και Άννα Ορφανέλλη για την σημαντική συμβολή τους στη λαχειοφόρο.
Επίσης ευχαριστούμε την Σοφία Κατσάνη που βοήθησε στην προετοιμασία και στο στόλισμα του χώρου και την Αγγελική Σβορώνου για την βοήθειά της στην προετοιμασία και τον στολισμό του χώρου, στο καθάρισμα και στα decks.

Ευχαριστούμε θερμά τους/τις Γωγώ Μαστρογιάννη, Ειρήνη Τοπούζη, Γεωργία Μπρέγκου για την βοήθειά τους στην κουζίνα και στο καθάρισμα, την Σταυρούλα Βουλογκίτσα για την βοήθεια σε κουζίνα και λαχειοφόρο, τους/τις Νικολέττα Γιαννοπούλου, Βάσω Μπεβούδα, Χριστίνα Αραμπατζή, Θάνο Παπαδόπουλο και Στέλλα Καπνογιάννη που βοήθησαν στην κουζίνα, τον Δημήτρη Κουκουβάνη που βοήθησε στην κουζίνα, στα decks και στο καθάρισμα,  την Πολυτίμη Γιακουμάτου για την βοήθειά της στην κουζίνα και στη λαχειοφόρο, τη Ρούλα Λαμπρούλια, την Αρτεμισία Κουιρονηλά και το Γιώργο Μαυρομάτη για τη βοήθειά τους γενικότερα και το καθάρισμα του χώρου.

Θερμές ευχαριστίες στους/στην Φαίδωνα Βελεγρίνο, Ρομάν Ματβί, Γκασμίρ Σέχου και Πηνελόπη Σιαματά για την επιτήρηση του χώρου, στον Χάρη Πουρνιά και Μαρίνα Χρονοπούλου που βρέθηκαν στα decks του πάρτυ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ανέστη Παπαδόπουλο για την καταλυτική του βοήθεια στο μικρόφωνο που χρειαστήκαμε.

Ευχαριστούμε ακόμα την Ιουλιανή Θεωνά που βοήθησε στην είσοδο, την Ειρήνη Βαλιάκα για το δύσκολο έργο της στην επιτήρηση των χώρων υγιεινής, την Έφη Σιάρκου για την υλική και ηθική υποστήριξη, την Ευγενία Ματβί για την συνεχή προσφορά της για βοήθεια. Ευχαριστούμε και όσες/όσους βοήθησαν και ξεχνάμε να αναφέρουμε εδώ.
Ευχαριστούμε θερμά τον άγνωστο (σε μας) πατέρα για την υλική υποστήριξη του συλλόγου και παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο 6978603901 (Κική Μιχελιουδάκη) για να παραλάβει την απόδειξή του.
Να ευχαριστήσουμε ακόμα τα παιδιά Ελένη, Γρηγόρη και Ρόζη που βοήθησαν στο στολισμό του χώρου, τους δασκάλους που παρεβρέθησαν, τη Διευθύντρια Θεοπούλα Ντόνα για την βοήθειά της και τη Νατάσα, την καθαρίστρια του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους επαγγελματίες που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς μας και αυτούς που στηρίξανε το μπουφέ της γιορτής με σημαντικές προσφορές.

Ευχαριστούμε όλους/όλες εσάς για την παρουσία και την προσφορά σας!