Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ - ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Eυχαριστούμε θερμά τους γονείς που συνέβαλλαν στην κοπή της πίτας των τάξεων του σχολείου μας και ειδικότερα την Έφη Σιάρκου, τη Μαρκέλλα Φανού, την Ιουλιανή Θεωνά, τη Δήμητρα Κύργιου, τη Μίνα Μαντά, τη Γιονίντα Αλέξη, την Αγγελική Σβορώνου, τη Σωσώ Γκατζιρούλη, τη Κική Μιχελιουδάκη, τη Γωγώ Μπρέγκου, την Ειρήνη Τσέβη, τον Στρατή Μπουρδάκη και τη Γιούλη Στάμου. Και του χρόνου!

Σας ενημερώνουμε ότι σχεδιάζουμε την οργάνωση αποκριάτικου πάρτι 
για τα παιδιά μας το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου. 

Η οργάνωση του πάρτι θα είναι το θέμα του ΔΣ, ανοιχτού σε όλους τους γονείς, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο χώρο του σχολείου.

Για να οργανωθεί το πάρτι υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή και άλλων γονέων πλην των μελών του ΔΣ.

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμβάλλουν στην οργάνωση του πάρτι παρακαλούνται να μας το δηλώσουν μέχρι το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε να γίνει ένας καταμερισμός των εργασιών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Γιούλη Στάμου 6983193700, Ειρήνη Τσέβη 6986223300, Ειρήνη Βαλιάκα 6937237383, Κική Μιχελιουδάκη 6978603901.

Θα χρειαστεί να κανονίσουμε τα σνακς και τα ποτά, να διακοσμήσουμε το χώρο, να οργανώσουμε το σερβίρισμα, τη μουσική και τον καθαρισμό της αίθουσας, προκειμένου το πάρτι μας να πραγματοποιηθεί και να είναι επιτυχημένο.