Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...

Αγαπητοί/ές γονείς
Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή και την υπομονή σας στη χθεσινή περιπετειώδη εκδρομή μας.
Η πρόγνωση του καιρού μας ανάγκασε την τελευταία στιγμή να αλλάξουμε προορισμό, αλλά και στο Σχινιά που καταλήξαμε, ο καιρός είχε αποφασίσει να κάνει τους μετεωρολόγους να σκίσουν τα πτυχία τους.
Βρεθήκαμε λοιπόν το μεσημέρι, υπό βροχή, να αποφασίσουμε για τον αν θα παραμέναμε μέχρι το απόγευμα ή αν θα φεύγαμε άμεσα, με την απειλή κάποιας καταιγίδας και με τα παιδιά μέσα στη θάλασσα.
Οι χειρισμοί μας ήταν σχεδόν υποχρεωτικοί, καθώς κάποιοι γονείς και παιδιά επέστρεψαν στα πούλμαν και οι περισσότεροι είχαν ήδη καθίσει για φαγητό στις ταβέρνες.
Τα παιδιά μας τουλάχιστον ευχαριστήθηκαν, ελπίζουμε αυτό να ισχύει για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς που συνέδραμαν την εκδρομή με ποσά επιπλέον της κάλυψης του κόστους, για ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου. Ο αποδείξεις πληρωμής θα είναι διαθέσιμες από αύριο στο σχολείο.
Σας ενημερώνουμε πως το πρόγραμμα του δεκατιανού ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα, ενώ το πρόγραμμα σίτισης για τα παιδιά του ολοήμερου θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη, τελευταία ημέρα του σχολείου.
Επίσης, υπενθυμίζουμε πως όποιος/α θέλει να φέρει σχολικά είδη, η Ειρήνη Τσέβη θα τα παραλαμβάνει μέχρι την Πέμπτη στο σχολείο, κατά τις ώρες 8:00-8.30.
Πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, σας περιμένουμε
σήμερα το απόγευμα στη γιορτή του 35ου Δημοτικού Σχολείου (πλατεία Εξαρχείων) και
το Σάββατο 17 Ιουνίου στη γιορτή του Αστέρα Εξαρχείων (κλειστό γήπεδο Στρέφη, 16:00), όπου θα χορέψουν και τα μεγαλύτερα παιδιά του τμήματος Μοντέρνου χορού του συλλόγου μας.