Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ –
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR (και άλλα…)


Αγαπητοί/ές γονείς
1. Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο η εξ’ αναβολής Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, με θέματα
α)  την έγκριση του απολογισμού της θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
β) την έγκριση της έκθεσης της ελεγκτικής επιτροπής για τη θητεία του απερχόμενου ΔΣ
γ) την εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των εκλογών του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων στην Ένωση Γονέων της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων
δ) την υποβολή υποψηφιοτήτων από μέλη του συλλόγου
ε) τον καθορισμό των ημερομηνιών διεξαγωγής των εκλογών

2. Για να ενισχυθεί το ταμείο του συλλόγου που θα παραλάβει το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, το Δεκέμβριο, κατά τις ημερομηνίες των εκλογών και της απόδοσης των βαθμολογιών τριμήνου, θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο χριστουγεννιάτικο bazaar. Για το σκοπό αυτό θα συγκεντρώνουμε κάθε πρωί στο σχολείο: Μεταχειρισμένα βιβλία, παιχνίδια, επιτραπέζια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά (στολίδια, καλαθάκια, κεριά κλπ), σημειωματάρια, ημερολόγια, κάρτες, κηροπήγια, φαναράκια, διακοσμητικά γλαστράκια, κοσμήματα, σπιτικά λικέρ.
Τις παραμονές και τις μέρες διεξαγωγής του bazaar θα συγκεντρώνουμε επίσης σπιτικά γλυκίσματα (κουλουράκια, μπισκότα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, κεκάκια, σε μικρές συσκευασίες).
Παρακαλούμε όλους και όλες να συνεισφέρουν στη συγκέντρωση των ειδών για το bazaar, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώνονται στη διάρκειά του, είναι τα μόνα καθαρά έσοδα του ταμείου μας, που μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε ή/και να ενισχύουμε παραστάσεις, προβολές και εκδρομές.

3. Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου το σχολείο θα είναι κλειστό, λόγω εκλογών του συλλόγου των δασκάλων μας.


4. Τα παιδιά της Στ’ τάξης του 35ου Δημοτικού Σχολείου καλούν μικρούς και μεγάλους, αυτήν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 15:00, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, για ομαδικό παιχνίδι στις ομάδες «Πουλιά», «Σφίγγα», «Προμαχώνες», «Προσφυγάκι».

5. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας Γιούλη Στάμου, Κατερίνα Χατζηπέτρου και Σταυρούλα Βουλογκίτσα, που μεταφέρουν στο σχολείο μας τα δεκατιανά που προσφέρει το πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας.