Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ (και άλλα…)


Αγαπητοί/ές γονείς
 
  1. Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αιτήσεων εγγραφής των παιδιών στο ολοήμερο τμήμα του σχολείου είναι, βάσει της εγκυκλίου του Υπ. Παιδείας, η 21η Ιουνίου. Για τους γονείς που είτε δεν μπορούν να συγκεντρώσουν έως τότε δικαιολογητικά, είτε, κυρίως, για τους γονείς που εργάζονται ανασφάλιστοι και οι εργοδότες τους δεν τους δίνουν την απαραίτητη βεβαίωση εργασίας, μπορεί να κατατεθεί μαζί με την αίτηση εγγραφής, μια απλή υπεύθυνη δήλωση. Ο Σύλλογός μας ετοίμασε ένα πρότυπο υπεύθυνης δήλωσης για αυτό το σκοπό. Η Διεύθυνση του σχολείου είναι ενήμερη και θα δέχεται στη φάση αυτή τις υπεύθυνες δηλώσεις.
  2. Στις αρχές της περασμένης χρονιάς, κάποια παιδιά δεν είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα απαραίτητα σχολικά είδη και αυτά αγοράστηκαν από το Σύλλογό μας. Επειδή το μεγαλύτερο κόστος ήταν για τις σχολικές τσάντες, παρακαλούμε όσους γονείς σκοπεύουν να αντικαταστήσουν τις τσάντες και τις κασετίνες των παιδιών την επόμενη σχολική χρονιά, να αφήσουν τις παλιές στο σχολείο την Τετάρτη 15/6/2016, με τη λήξη των μαθημάτων.
  3. Την Τετάρτη 15/6/2016 δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, αλλά θα δοθούν τα απολυτήρια των παιδιών στους γονείς.
  4. Την Τρίτη 14/6/2016, στις 10:00, με τη συνδρομή του Συλλόγου μας και με τη βοήθεια του κουμπαρά του θεατρικού παιχνιδιού των σαββατιάτικων δραστηριοτήτων, θα παρουσιαστεί δωρεάν στα παιδιά του σχολείου η διαδραστική θεατρική παράσταση “Και οι τοίχοι έχουν αυτιά” από την ομάδα “KindergARTen 2”: Στο δωμάτιο της Χαράς έχει τρυπώσει ένα περίεργο και διαφορετικό πλασματάκι. Η Χαρά γίνεται φίλη με το απίθανο ζωάκι και οι περιπέτειες τους σιγά σιγά ξεκινούν! Μοναδικότητα, διαφορετικότητα, φιλία και φαντασία. Με μοναδικό εργαλείο το σώμα μεταφερόμαστε σε έναν κόσμο παραμυθένιο..... ή και όχι! Η ομάδα “KindergARTen 2” χρησιμοποιώντας στοιχεία του physical theatre δημιουργεί μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους που περιλαμβάνει μουσικοκινητικές δραστηριότητες βασισμένες στο σύστημα ORFF.
  5. Την Τρίτη επίσης, ο σύλλογός μας θα αποχαιρετήσει τα παιδιά της Στ΄τάξης με αναμνηστικό δώρο.
  6. Επειδή οι ανάγκες του συλλόγου είναι προφανές ότι είναι μεγάλες, παρακαλούμε όσους γονείς δεν έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους για τις σαββατιάτικες δραστηριότητες και τη φωτογράφηση, να το κάνουν το αργότερο έως τη Δευτέρα 13/6/2016.
  7. Σχετικά με τους γονείς που πλήρωσαν για την εκδρομή και τελικά δεν ήρθαν όλοι ή κάποιοι από την παρέα τους, τους ενημερώνουμε ότι δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων, καθώς τα πούλμαν κλείστηκαν και πληρώθηκαν στη βάση των αιτήσεων που είχαμε λάβει, πριν ακυρώσουν τη συμμετοχή τους. Εάν οι ακυρώσεις γίνονταν έγκαιρα, θα μπορούσαμε να κλείσουμε λιγότερα πούλμαν, με σημαντικά μικρότερο κόστος για το σύλλογο. Τα χρήματα που συγκεντρώνει ο σύλλογος, κατευθύνονται αποκλειστικά στις ανάγκες του σχολείου και των παιδιών, συνεπώς το ταμείο θα πρέπει να προστατεύεται και να ενισχύεται από όλους.