Πρακτικά ΔΣ 2017-2018

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2018

Στις 3/02/2018 πραγματοποιήθηκε η 11η συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ανοιχτού σε όλους τους γονείς.
Εκ μέρους του ΔΣ παρόντες ήταν οι: Ειρήνη Τσέβη, Γεωργία Στάμου, Πηνελόπη - Ειρήνη Σιαματά, Κυριακή Μιχελιουδάκη και Ειρήνη Βαλιάκα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε και μετά από συζήτηση αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:
1. Να βγει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους γονείς για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του αποκριάτικου πάρτι. Αποφασίστηκε πως αν δε μαζευτεί επαρκής αριθμός γονέων το πάρτι δε θα πραγματοποιηθεί.
2. Να γίνει έρευνα αγοράς για το αναμνηστικό δώρο που θα κάνει ο Σύλλογος Γονέων στους απόφοιτους της ΣΤ τάξης. Αποφασίστηκε να πάρουμε προσφορές για μπλουζάκια με φωτογραφία, λεύκωμα και φωτογράφιση και να συζητήσουμε εκ νέου το θέμα σε επόμενο ΔΣ.
3. Με τα έως τώρα έσοδα του Συλλόγου, να διερευνήσουμε τη δυνατότητα δωρεάς στο σχολείο προτζέκτορα, οθόνης προβολών και μικροφωνικής εγκατάστασης. Αποφασίστηκε να γίνει μια έρευνα αγοράς και το ταμείο του συλλόγου να διαθέσει ποσό έως 500€. Εφόσον υπάρξει ανάγκη ποσού μεγαλύτερου των 500€, να αποφασίσει σχετικά η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, βάσει του καταστατικού.    
4. Η διεξαγωγή  Γενικής Συνέλευσης στις 24 Μαρτίου 2018.


ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2018

Στις 13/01/2018 πραγματοποιήθηκε η 10η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, ανοιχτού σε όλους τους γονείς.
Εκ μέρους του ΔΣ παρούσες ήταν οι: Ειρήνη Τσέβη, Γεωργία Στάμου, Πηνελόπη - Ειρήνη Σιαματά, Κυριακή Μιχελιουδάκη και Ειρήνη Βαλιάκα.
Η Ταμίας του Συλλόγου παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2017, σύμφωνα με τον οποίο, τα έξοδα ανήλθαν στα 2.947,14€, τα έσοδα από συνδρομές, εισφορές και δωρεές ανήλθαν στα 3.446,97€ (εκ των οποίων τα 395,20€ από το μπαζάρ) και το ταμειακό υπόλοιπο ήταν 499,83€ στις 31/12/2017. Ενημέρωσε επίσης ότι εγκρίθηκαν οι ΜΥΦ για τα έτη 2015 και 2016.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο μετά από συζήτηση:
1. Εγκρίθηκε ομόφωνα το σύνολο των εξόδων του συλλόγου κατά το έτος 2017.
2. Εγκρίθηκε ομόφωνα το σύνολο των εσόδων (συνδρομές, εισφορές, δωρεές) του συλλόγου κατά το έτος 2017.
3. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός της ταμία του συλλόγου και αποφασίστηκε α) να συγκληθεί η ελεγκτική επιτροπή για τον έλεγχο των οικονομικών του συλλόγου κατά το έτος 2017 έως τα μέσα Φεβρουαρίου 2017 και β) να προχωρήσει η Κ. Μιχελιουδάκη στην υποβολή της ΜΥΦ 2017.
4. Αποφασίστηκε η σύγκλιση τακτικής Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου για το έτος 2018 έως τα μέσα Μαρτίου 2018.
5. Δεδομένου ότι η ετήσια συνδρομή των μελών στο σύλλογο ανέρχεται στο 1€/μέλος, αποφασίστηκε ότι όλα τα μέλη, τα οποία κατά το έτος 2017 συνεισέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο στο σύλλογο ποσό άνω των 2€, να θεωρηθούν ταμειακά εντάξει για το έτος 2018.
6. Αποφασίστηκε να καλεστούν τα μέλη του συλλόγου που οφείλουν συνδρομές, να τις εξοφλήσουν έγκαιρα, πριν την πραγματοποίηση της τακτικής γενικής συνέλευσης.
7. Αποφασίστηκε να παρασκευαστούν από γονείς εθελοντές 13 βασιλόπιτες, μια για κάθε τάξη και μια για το Σύλλογο Διδασκόντων. Σε κάθε βασιλόπιτα συμφωνήθηκε το φλουρί να αντιστοιχεί σε ένα βιβλίο. Τα έξοδα για την αγορά των βιβλίων αποφασίστηκε να τα καλύψει ο Σύλλογος. Επίσης, εάν δεν καλυφθεί εθελοντικά ο αριθμός των 13 γλυκών, οι επιπλέον βασιλόπιτες να αγοραστούν με έξοδα του συλλόγου.
8. Αποφασίστηκε να ξεκινήσουν μαθήματα χημείας για παιδιά 8-12 ετών, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που διοργανώνει ο Σύλλογος, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.
9. Αποφασίστηκε να οργανωθεί αποκριάτικη γιορτή και λαχειοφόρος αγορά στο σχολείο μας στις 10 Φεβρουαρίου και για το σκοπό αυτό να εξουσιοδοτηθούν μέλη του συλλόγου για την αναζήτηση προσφορών για τη λαχειοφόρο αγορά.
10. Μετά από αίτημα της προέδρου Ειρήνης Τσέβη αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει αλλαγή στη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου για το επόμενο εξάμηνο. Προέκυψε η κάτωθι σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου:

Πρόεδρος: Γιούλη Στάμου
Αντιπρόεδρος: Ειρήνη Βαλιάκα
Γενική Γραμματέας: Ειρήνη Τσέβη
Ταμίας: Κική Μιχελιουδάκη
Ειδικός Γραμματέας: Στρατής Μπουρδάκης
Βοηθός Ταμίας: Πηνελόπη Σιαματά
Μέλος: Σταυρούλα Βουλογκίτσα


ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2017

Στις 11/11/2017 πραγματοποιήθηκε η 9η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, ανοιχτού σε όλους τους γονείς.
Εκ μέρους του ΔΣ παρόντες ήταν οι: Ειρήνη Τσέβη, Ειρήνη Βαλιάκα, Γεωργία Στάμου, Πηνελόπη-Ειρήνη Σιαματά, Κυριακή Μιχελιουδάκη, Σταυρούλα Βουλογκίτσα και Στρατής Μπουρδάκης.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1. Έγινε ενημέρωση σχετικά με το απερχόμενο Σχολικό Συμβούλιο και τα θέματα που συζητήθηκαν όπως η επιτήρηση των προαυλίων, τα φαινόμενα σχολικής βίας κ.α.
2. Έγινε ενημέρωση σχετικά με μια πρόταση για άνοιγμα χώρου ως κέντρο νεότητας σε κτίριο της περιοχής.
3. Αποφασίστηκε να αναρτηθεί το πρόγραμμα των ωρών που δέχονται οι δάσκαλοι των ειδικοτήτων.
4. Αποφασίστηκε η διεξαγωγή Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ ενίσχυσης του συλλόγου στις 17, 19 και 20 Δεκεμβρίου. Επίσης, να καλυφθεί το κόστος αγοράς υλικών για την κατασκευή αντικειμένων για το μπαζάρ από μέλη του συλλόγου.
5. Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση τμήματος θεατρικού παιχνιδιού για ενήλικες κάθε Σάββατο στις 12:00 στο σχολείο, με δυνατότητα συμμετοχής όλων των μελών του συλλόγου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2017

Στις 21/10/2017 πραγματοποιήθηκε η 8η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ανοιχτό σε όλους τους γονείς.
Εκ μέρους του ΔΣ παρόντες ήταν οι: Ειρήνη Τσέβη, Ειρήνη Βαλιάκα, Γεωργία Στάμου, Πηνελόπη-Ειρήνη Σιαμάτα, Κυριακή Μιχελουδάκη και Στρατής Μπουρδάκης.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1. Έγινε ενημέρωση σε σχέση με τα κτιριακά προβλήματα του σχολείου και αποφασίστηκε να επικοινωνήσει ο Σύλλογος με την Αποκεντρωμένη Διεύθυνση και τις Κτιριακές Υποδομές (ΚΤΙΠ) με αίτημα την συντήρηση και αποκατάσταση των κτιριακών ελλείψεων του σχολείου μας.
2. Αποφασίστηκε η κάλυψη των αναγκών σε δεκατιανά με φρούτα από την Κεντρική Λαχαναγορά ύστερα από σχετικό αίτημά μας.
3. Αποφασίστηκε να βγει ανακοίνωση για έναρξη λειτουργίας ταμείου αλληλεγγύης, έτσι ώστε να καλυφθούν οικονομικά τυχόν ανάγκες σίτισης ή υλικοτεχνικού εξοπλισμού μαθητών.
4. Αποφασίστηκε η συμμετοχή του Συλλόγου σε κινητοποιήσεις σχετικά με τα τμήματα υποδοχής.
5. Αποφασίστηκε η επικοινωνία με το Σινέ Αλκυονίς προκειμένου να πραγματοποιηθεί σχολική εκδρομή με προβολή ταινίας που έχει δωρίσει ο Σύλλογος την σχολική περίοδο 2016-2017.
6. Συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα θέματα που θα θέσει ο Σύλλογος στο επερχόμενο Σχολικό Συμβούλιο όπως τα κτιριακά ζητήματα, τα έξοδα από τη σχολική επιτροπή για το δεκατιανό (κουλούρια), οι αίθουσες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τα τμήματα υποδοχής, τα φαινόμενα βίας που παρατηρούνται στο σχολείο, η χρήση της βιβλιοθήκης του σχολείου καθώς και του κλειστού Γηπέδου στο Στρέφη για το μάθημα της Γυμναστικής.
7. Αποφασίστηκε να ενημερωθούν οι γονείς για το χριστουγεννιάτικο bazzar που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος την περίοδο των Χριστουγέννων.


ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Στις 6/9/2017 πραγματοποιήθηκε η 7η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ανοιχτό σε όλους τους γονείς.
Εκ μέρους του ΔΣ παρόντες ήταν οι: Ειρήνη Βαλιάκα, Ειρήνη Τσέβη, Γεωργία Στάμου, Σταυρούλα Βουλογκίτσα, Πηνελόπη - Ειρήνη Σιαμάτα, Κυριακή Μιχελουδάκη.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1. Έγινε ενημέρωση σχετικά με τις μέχρι τώρα ενέργειες του Συλλόγου σε συνεργασία με τον Αστέρα Εξαρχείων και την Υπεροχή Εξαρχείων, για την διεκδίκηση ωρών στο κλειστό γήπεδο του Στρέφη.
2. Αποφασίστηκε να σταλεί εκ νέου επιστολή που να υποστηρίζει τα αιτήματά μας, καθώς και η πραγματοποίηση διαμαρτυρίας στον ΟΠΑΝ του  Δήμου Αθηναίων στις 11 Σεπτεμβρίου.
3. Να οργανώσει ο Σύλλογος δραστηριότητες για το σχολικό έτος 2017-2018 στο σχολείο με ημερομηνία έναρξης την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.
4. Να μοιραστούν στα παιδιά του σχολείου αιτήσεις για δηλώσεις συμμετοχής στις δραστηριότητες. 


ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2017

Στις 19/6/2017 πραγματοποιήθηκε η 6η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, ανοιχτή σε όλους τους γονείς.
Εκ μέρους του ΔΣ παρόντες ήταν οι: Ειρήνη Βαλιάκα, Ειρήνη Τσέβη, Γεωργία Στάμου, Σταυρούλα Βουλογκίτσα, Πηνελόπη - Ειρήνη Σιαμάτα, Κυριακή Μιχελουδάκη και Στρατής Μπουρδάκης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1. Έγινε ενημέρωση για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου μεταξύ της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του 1ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων με τον Αντιδήμαρχο Αστικής Υποδομής, Κατασκευών και Κτιριακών Έργων κ. Αποστολόπουλο Γιώργο με θέμα τα προβλήματα της Σχολικής Στέγης.

2. Αποφασίστηκε να βγει μια ανακοίνωση με τον απολογισμό των δράσεων του Συλλόγου για τη σχολική χρονιά 2016-2017, στις αρχές της νέας σχολικής χρονιάς.

3. Έγινε έγκριση πληρωμών και εσόδων του ταμείου του Συλλόγου για το 1ο εξάμηνο του 2017. 

4. Μετά από αίτημα της προέδρου Ειρήνης Βαλιάκα αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή στη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου για το επόμενο εξάμηνο.

Προέκυψε η κάτωθι σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου:
Πρόεδρος: Ειρήνη Τσέβη
Αντιπρόεδρος: Ειρήνη Βαλιάκα
Γενική Γραμματέας: Γιούλη Στάμου
Ταμίας: Πηνελόπη Σιαματά
Ειδικός Γραμματέας: Στρατής Μπουρδάκης
Βοηθός Ταμίας: Σταυρούλα Βουλογκίτσα
Μέλος: Κική Μιχελιουδάκη 


ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 Αθήνα, 3 Μαΐου 2017

Στις 3/5/2017 πραγματοποιήθηκε η 5η συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ανοιχτό σε όλους τους γονείς.

Εκ μέρους του ΔΣ παρόντες ήταν οι: Ειρήνη Βαλιάκα, Ειρήνη Τσέβη, Γεωργία Στάμου, Σταυρούλα Βουλογκίτσα, Πηνελόπη - Ειρήνη Σιαμάτα, Κυριακή Μιχελιουδάκη και Στρατής Μπουρδάκης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

1. Η προβολή της ταινίας «Λαβύρινθος» από την ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου στον κινηματογράφο Αλκυονίς για τα παιδιά της Ε και ΣΤ τάξης. Η προβολή αποφασίστηκε να γίνει στις 14/5, ενώ για τα δικαιώματα της ταινίας ο Σύλλογος θα δώσει έως 150€ στο Νεανικό Πλάνο.

2. Η συμμετοχή του σχολείο στις εκδηλώσεις «Παιδικές Κυριακές» του Πάρκου Ναυαρίνου. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η ομάδα χορού των μεγαλύτερων παιδιών να χορέψει τον Πάρκο την τελευταία Κυριακή του Μαΐου.

3. Ο Σύλλογος να δωρίσει αναμνηστικά μπλουζάκια ή άλλο δώρο στους φετινούς απόφοιτους της έκτης τάξης. Αποφασίστηκε το κόστος για 33 μπλουζάκια να μην ξεπεράσει τα 150€.

4. Σε συνεννόηση με τις δασκάλες της έκτης, να διοργανώσουμε μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τους μαθητές της έκτης. 

5. Να πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου την Κυριακή 11 Ιουνίου. 

6. Να φιλοξενήσει στο σχολείο μας τουρνουά σκάκι το Σάββατο 27 Μαΐου.

7. Να ολοκληρωθούν οι σαββατιάτικες δραστηριότητες που διοργανώνει ο Σύλλογος στο Σχολείο, το Σάββατο 27 Μαΐου.

8. Αναφορικά με την εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο, αποφασίστηκε να αποσταλεί εκτός από την επίσημη αίτηση εγγραφής του Υπουργείο Παιδείας και ένα προσχέδιο Υπεύθυνης Δήλωσης για να συμπληρωθεί και να κατατεθεί και από τους γονείς που επιθυμούν το παιδί τους να εγγραφεί στο Ολοήμερο, αλλά δεν μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση εργασίας ή κάρτα ανεργίας.

9. Να στείλουμε ανακοίνωση σε όλα τα μέλη μας για τις κυριακάτικες εκδηλώσεις του Αρχαιολογικού Μουσείου την Κυριακή 7/5/2017 και του Πάρκου Ναυαρίνου για τις Κυριακές του Μάη.

10. Να ετοιμάσουμε ανακοίνωση υποστήριξης του πολιτικού περιπτέρου και της παιδικής χαράς της πλατείας Εξαρχείων.

11. Να ψάξουμε τα καλοκαιρινά camp της περιοχής για την απασχόληση των παιδιών.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Αθήνα, 11 Μαρτίου 2017
Στις 11/3/2017 πραγματοποιήθηκε η 4η συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ανοιχτό σε όλους τους γονείς.
Εκ μέρους του ΔΣ παρούσες ήταν οι: Ειρήνη Βαλιάκα, Σταυρούλα Βουλογκίτσα,  Πηνελόπη - Ειρήνη Σιαμάτα, Γεωργία Στάμου και Κυριακή Μιχελιουδάκη.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:
1. Να χρησιμοποιηθούν τα αζήτητα δώρα για τις ανάγκες του συλλόγου.
2. Να σταλεί επιστολή με αίτημα τον έλεγχο της νομιμότητας των αποφάσεων της σχολικής επιτροπής του δήμου Αθηναίων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να κοινοποιηθεί με ημέιλ στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 
3. Ανατέθηκε στο μέλος του Συλλόγου Ειρήνη Τοπούζη η διδασκαλία των επιπλέον μαθημάτων χορού για τα παιδιά που θα δώσουν εξετάσεις στο καλλιτεχνικό γυμνάσιο καθώς και να αναζητήσει κατάλληλες παραστάσεις χορού για να παρακολουθήσουν.  Τα έξοδα θα καλυφθούν από το ταμείο το συλλόγου.
4. Να παραμείνει σε εκκρεμότητα η πρόταση για σεμινάριο γονέων από το κέντρο «Συνυπάρχειν» καθώς δεν υπήρξε κοινή συνισταμένη των προτάσεων του κέντρου και του συλλόγου. 
5. Να καλυφθούν από το ταμείο του συλλόγου τα έξοδα για θεατρική παράσταση με ανώτατο όριο τα 450 ευρώ ή άλλη εκδήλωση σε όλες τις τάξεις του σχολείου καθώς και η επισκευή και αγορά ανταλλακτικών για την ηχητική μονάδα του σχολείου .
6. Να πραγματοποιηθεί πασχαλινό μπαζάρ
7. Να ενημερωθούν γραπτώς τα μέλη συλλόγου που έχουν καθυστερήσει τις οφειλές τους στις σαββατιάτικες δραστηριότητες. 
ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2017

Στις 8/2/2017 πραγματοποιήθηκε η 3η συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ανοιχτό σε όλους τους γονείς.

Εκ μέρους του ΔΣ παρούσες ήταν οι: Ειρήνη Βαλιάκα, Σταυρούλα Βουλογκίτσα, Ειρήνη Τσέβη, Πηνελόπη - Ειρήνη Σιαματά, Γεωργία Στάμου, Στρατής Μπουρδάκης και Κυριακή Μιχελιουδάκη.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο είχε σαν θέμα την οργάνωση του αποκριάτικου πάρτι για τα παιδιά του σχολείου στις 18/2/2017.
Κατά τη συνεδρίαση αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:
1. Να ετοιμαστεί ανακοίνωση που να ζητάει τη συνεισφορά των γονιών στον μπουφέ της γιορτής και να ξεκινήσει η επικοινωνία με γονείς που μπορούν να βοηθήσουν στη συλλογή δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά.
2. Τη μουσική υποστήριξη του πάρτι να την αναλάβει ο Αντρέας Καρβουνίδης και ο Σύλλογος να τον πληρώσει με το ποσό των 50€.
3. Στη λαχειοφόρο αγορά να υπάρχει ένα δώρο κράχτης. Το δώρο αυτό αποφασίστηκε να είναι ένα tablet και να διαθέσει ο Σύλλογος από το ταμείο το ανώτερο 80€ για την αγορά του.  
4. Την προμήθεια αναψυκτικών, χαρτικών, μπλοκ εισιτηρίων για την είσοδο στο πάρτι και για τη λαχειοφόρο αγορά.
5. Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Σύλλογος για την επικοινωνία με τα προσφυγάκια για να προσέλθουν και αυτά στο πάρτι με τις οικογένειες του.
6. Να οριστεί είσοδος στο πάρτι της τάξης του 1€ ανά άτομο, η οποία θα αντιστοιχεί σε ένα πιάτο με σνακς και ένα αναψυκτικό.

7. Στην περίπτωση που δεν επαρκούν οι προμήθειες σε σνακς και αναψυκτικά για όλους τους συμμετέχοντες, να αγοραστούν πίτσες (μέγιστο επιτρεπόμενο κόστος 180€).ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2017
Στις 21/1/2017 πραγματοποιήθηκε η 2η συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ανοιχτό σε όλους τους γονείς.
Εκ μέρους του ΔΣ παρούσες ήταν οι: Ειρήνη Βαλιάκα, Σταυρούλα Βουλογκίτσα, Ειρήνη Τσέβη, Πηνελόπη - Ειρήνη Σιαματά, Γεωργία Στάμου και Κυριακή Μιχελιουδάκη.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:
1. Να παρασκευαστούν από γονείς εθελοντές 13 βασιλόπιτες, μια για κάθε τάξη και μια για το Σύλλογο Διδασκόντων. Σε κάθε βασιλόπιτα συμφωνήθηκε το φλουρί θα αντιστοιχεί σε ένα βιβλίο. Τα έξοδα για την αγορά των βιβλίων αποφασίστηκε να τα καλύψει ο Σύλλογος.
2. Να βγει ανακοίνωση συμπαράστασης στην εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου στο Πέραμα, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε το σχολείο από μέλη της Χ.Α.
3. Να ενταθούν οι προσπάθειες αναζήτησης γονέων που μπορούν να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους για μεταφορά δεκατιανών και για επιτήρηση των σαββατιάτικων δραστηριοτήτων.
4. Να διοργανώσει ο Σύλλογος μας επιπλέον μαθήματα χορού και ζωγραφικής για τα παιδιά της έκτης τάξης που ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα.
5. Να οργανωθεί αποκριάτικη γιορτή και λαχειοφόρος αγορά στο σχολείο μας στις 18 Φεβρουαρίου.


6. Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Σύλλογος σε συνεργασία με τους δασκάλους, για ομαλή ένταξη όλων των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να δώσουμε αίτημα στη Διευθύντρια για πρόσληψη κατά προτίμηση κοινωνικού λειτουργού ή ψυχολόγου στις επόμενες προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2017

Σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 έγινε συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Συλλόγου Γονέων 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 19 Δεκεμβρίου 2016.

Προέκυψε η κάτωθι σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου:

Ιδιότητα
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο
e-mail
Πρόεδρος
Ειρήνη Βαλιάκα
6937237383
ivaliaka@gmail.com
Αντιπρόεδρος
Σταυρούλα Βουλογκίτσα
6944726791
stavroulavoulogitsa@yahoo.gr
Γενική Γραμματέας
Ειρήνη Τσέβη
6986223300
irinitsevi@hotmail.com
Ταμίας
Πηνελόπη – Ειρήνη Σιαματά
6973730093
moutzouro1991@yahoo.gr
Ειδικός Γραμματέας
Στρατής Μπουρδάκης
6945565593
sbourdakis@gmail.com
Βοηθός Ταμίας
Γεωργία Στάμου
6983193700
gioulistamou@gmail.com
Μέλος
Κυριακή Μιχελιουδάκη
6978603901
kmichelioudaki36@gmail.com

Η διεύθυνση που εδρεύει ο Νέος Σύλλογος Γονέων 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών είναι στην Αθήνα, οδός Ιουστινιανού 30-34, ΤΚ 11473, στο χώρο του 36ου Δημοτικού Σχολείου.