Πρακτικά ΔΣ 2017-2018

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 Αθήνα, 3 Μαΐου 2017

Στις 3/5/2017 πραγματοποιήθηκε η 5η συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ανοιχτό σε όλους τους γονείς.

Εκ μέρους του ΔΣ παρόντες ήταν οι: Ειρήνη Βαλιάκα, Ειρήνη Τσέβη, Γεωργία Στάμου, Σταυρούλα Βουλογκίτσα, Πηνελόπη - Ειρήνη Σιαμάτα, Κυριακή Μιχελιουδάκη και Στρατής Μπουρδάκης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

1. Η προβολή της ταινίας «Λαβύρινθος» από την ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου στον κινηματογράφο Αλκυονίς για τα παιδιά της Ε και ΣΤ τάξης. Η προβολή αποφασίστηκε να γίνει στις 14/5, ενώ για τα δικαιώματα της ταινίας ο Σύλλογος θα δώσει έως 150€ στο Νεανικό Πλάνο.

2. Η συμμετοχή του σχολείο στις εκδηλώσεις «Παιδικές Κυριακές» του Πάρκου Ναυαρίνου. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η ομάδα χορού των μεγαλύτερων παιδιών να χορέψει τον Πάρκο την τελευταία Κυριακή του Μαΐου.

3. Ο Σύλλογος να δωρίσει αναμνηστικά μπλουζάκια ή άλλο δώρο στους φετινούς απόφοιτους της έκτης τάξης. Αποφασίστηκε το κόστος για 33 μπλουζάκια να μην ξεπεράσει τα 150€.

4. Σε συνεννόηση με τις δασκάλες της έκτης, να διοργανώσουμε μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τους μαθητές της έκτης. 

5. Να πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου την Κυριακή 11 Ιουνίου. 

6. Να φιλοξενήσει στο σχολείο μας τουρνουά σκάκι το Σάββατο 27 Μαΐου.

7. Να ολοκληρωθούν οι σαββατιάτικες δραστηριότητες που διοργανώνει ο Σύλλογος στο Σχολείο, το Σάββατο 27 Μαΐου.

8. Αναφορικά με την εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο, αποφασίστηκε να αποσταλεί εκτός από την επίσημη αίτηση εγγραφής του Υπουργείο Παιδείας και ένα προσχέδιο Υπεύθυνης Δήλωσης για να συμπληρωθεί και να κατατεθεί και από τους γονείς που επιθυμούν το παιδί τους να εγγραφεί στο Ολοήμερο, αλλά δεν μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση εργασίας ή κάρτα ανεργίας.

9. Να στείλουμε ανακοίνωση σε όλα τα μέλη μας για τις κυριακάτικες εκδηλώσεις του Αρχαιολογικού Μουσείου την Κυριακή 7/5/2017 και του Πάρκου Ναυαρίνου για τις Κυριακές του Μάη.

10. Να ετοιμάσουμε ανακοίνωση υποστήριξης του πολιτικού περιπτέρου και της παιδικής χαράς της πλατείας Εξαρχείων.

11. Να ψάξουμε τα καλοκαιρινά camp της περιοχής για την απασχόληση των παιδιών.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Αθήνα, 11 Μαρτίου 2017
Στις 11/3/2017 πραγματοποιήθηκε η 4η συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ανοιχτό σε όλους τους γονείς.
Εκ μέρους του ΔΣ παρούσες ήταν οι: Ειρήνη Βαλιάκα, Σταυρούλα Βουλογκίτσα,  Πηνελόπη - Ειρήνη Σιαμάτα, Γεωργία Στάμου και Κυριακή Μιχελιουδάκη.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:
1. Να χρησιμοποιηθούν τα αζήτητα δώρα για τις ανάγκες του συλλόγου.
2. Να σταλεί επιστολή με αίτημα τον έλεγχο της νομιμότητας των αποφάσεων της σχολικής επιτροπής του δήμου Αθηναίων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και να κοινοποιηθεί με ημέιλ στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 
3. Ανατέθηκε στο μέλος του Συλλόγου Ειρήνη Τοπούζη η διδασκαλία των επιπλέον μαθημάτων χορού για τα παιδιά που θα δώσουν εξετάσεις στο καλλιτεχνικό γυμνάσιο καθώς και να αναζητήσει κατάλληλες παραστάσεις χορού για να παρακολουθήσουν.  Τα έξοδα θα καλυφθούν από το ταμείο το συλλόγου.
4. Να παραμείνει σε εκκρεμότητα η πρόταση για σεμινάριο γονέων από το κέντρο «Συνυπάρχειν» καθώς δεν υπήρξε κοινή συνισταμένη των προτάσεων του κέντρου και του συλλόγου. 
5. Να καλυφθούν από το ταμείο του συλλόγου τα έξοδα για θεατρική παράσταση με ανώτατο όριο τα 450 ευρώ ή άλλη εκδήλωση σε όλες τις τάξεις του σχολείου καθώς και η επισκευή και αγορά ανταλλακτικών για την ηχητική μονάδα του σχολείου .
6. Να πραγματοποιηθεί πασχαλινό μπαζάρ

7. Να ενημερωθούν γραπτώς τα μέλη συλλόγου που έχουν καθυστερήσει τις οφειλές τους στις σαββατιάτικες δραστηριότητες. 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2017
Στις 21/1/2017 πραγματοποιήθηκε η 2η συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Συλλόγου Γονέων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ανοιχτό σε όλους τους γονείς.
Εκ μέρους του ΔΣ παρούσες ήταν οι: Ειρήνη Βαλιάκα, Σταυρούλα Βουλογκίτσα, Ειρήνη Τσέβη, Πηνελόπη - Ειρήνη Σιαματά, Γεωργία Στάμου και Κυριακή Μιχελιουδάκη.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:
1.                  Να παρασκευαστούν από γονείς εθελοντές 13 βασιλόπιτες, μια για κάθε τάξη και μια για το Σύλλογο Διδασκόντων. Σε κάθε βασιλόπιτα συμφωνήθηκε το φλουρί θα αντιστοιχεί σε ένα βιβλίο. Τα έξοδα για την αγορά των βιβλίων αποφασίστηκε να τα καλύψει ο Σύλλογος.
2.                  Να βγει ανακοίνωση συμπαράστασης στην εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου στο Πέραμα, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε το σχολείο από μέλη της Χ.Α.
3.                  Να ενταθούν οι προσπάθειες αναζήτησης γονέων που μπορούν να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους για μεταφορά δεκατιανών και για επιτήρηση των σαββατιάτικων δραστηριοτήτων.
4.                  Να διοργανώσει ο Σύλλογος μας επιπλέον μαθήματα χορού και ζωγραφικής για τα παιδιά της έκτης τάξης που ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα.
5.                  Να οργανωθεί αποκριάτικη γιορτή και λαχειοφόρος αγορά στο σχολείο μας στις 18 Φεβρουαρίου.

6.                  Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Σύλλογος σε συνεργασία με τους δασκάλους, για ομαλή ένταξη όλων των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να δώσουμε αίτημα στη Διευθύντρια για πρόσληψη κατά προτίμηση κοινωνικού λειτουργού ή ψυχολόγου στις επόμενες προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2017

Σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 έγινε συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Συλλόγου Γονέων 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 19 Δεκεμβρίου 2016.

Προέκυψε η κάτωθι σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου:

Ιδιότητα
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο
e-mail
Πρόεδρος
Ειρήνη Βαλιάκα
6937237383
ivaliaka@gmail.com
Αντιπρόεδρος
Σταυρούλα Βουλογκίτσα
6944726791
stavroulavoulogitsa@yahoo.gr
Γενική Γραμματέας
Ειρήνη Τσέβη
6986223300
irinitsevi@hotmail.com
Ταμίας
Πηνελόπη – Ειρήνη Σιαματά
6973730093
moutzouro1991@yahoo.gr
Ειδικός Γραμματέας
Στρατής Μπουρδάκης
6945565593
sbourdakis@gmail.com
Βοηθός Ταμίας
Γεωργία Στάμου
6983193700
gioulistamou@gmail.com
Μέλος
Κυριακή Μιχελιουδάκη
6978603901
kmichelioudaki36@gmail.com

Η διεύθυνση που εδρεύει ο Νέος Σύλλογος Γονέων 36ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών είναι στην Αθήνα, οδός Ιουστινιανού 30-34, ΤΚ 11473, στο χώρο του 36ου Δημοτικού Σχολείου.